Biraz yukarda yazdığımı okudun mu ? Okuduysan hatalı olduğunu görürsün. Okumadıysan da oku derim. Tamam belki Efes ve Fb ile aynı bütçede değiliz zaten kimse de Efes'i, Fb'yi geç demiyor. Deplasmanda yenildiğimiz Karşıyaka, Banvit, Uşak Sportif, Zaragoza hepsinin bütçesi bizden küçük. Bizden büyük bütçeli takımları yenmeyelim ok, ama kendimizden küçük takımları da bir zahmet yenelim. Banvit bizim bütçemizden daha düşük olmasına rağmen adamların kadrosu bizden iyi. Ergin Ataman ilk başlarda posta koyduğu atar yaptığı federasyona şimdi ucunda MT var diye teşekkür edip biat ediyor. Zaten şu durumda herhangi bir hocayı çağır Ergin Ataman'la hemen hemen aynı sonuçlar alır hatta deplasmanlarda 1-2 galibiyet fazlamız bile olabilir.

Deplasmanda orada yeniliyorsak, Fenerbahce´yi de sürekli yeniyoruz evde. Ligde ligin en iyi ikinci avaraci ile ikinciyiz su an. Eurocup´da hala grubumuzda birinciyiz. Galatasaray´in maddi olarak bu durumdayken, durumu kötü degil performans anlaminda. Bundan iyisi cok zor gibi duruyor...
Ergin Ataman´in hata yaptigina katildim, okuduysan, ancak gelecek TD´de hatalar yapacaktir, hele bu durumda...

Ben devamliliktan yanayim.

Ataman çok iyi bir hoca olabilir ama Galatasaray bençinde koç yok.

Rakip momentum kazanıyor, kenardan tek bir reaksiyon yok. Bırakın mola almayı oyuncu değişikliğine bile gitmiyor.
Bu akşamki maçta lisansı cebine yeni koymuş biri bile Dorsey'i oyundan alırdı en basitinden. Yapmadı, Dorsey'in mallığı da maçın kırılma anı oldu.
İki yeni transferimiz sanırım sayı bile atamadı.

Bütçe tamam sıkıntı ama bahane değil. EL'yi en çok bütçesi olan kazanmıyor genelde...

Mesele sadece bütce degil ki, avrupada bir cok ülkenin, yetistirdigi ve cikardigi müthis basketciler var. Biz kimi cikariyoruz ? En önemlisi alt yapidir, ama bizde ne bütce iyi, ne de basketci cikarabiliyoruz. Türkiye Milli takimlari alt yas gruplari, fildir fildir yeni jenerasyonlar alltan cikarirken, bizde hiyar bile yetismiyor nerdeyse...

Ataman ile ilgili temel sorun oynattığı toptan çok Galatasaray'a olan konsantrasyonu. Hocanın kafası burada değil bariz bu milli takım işi etkiliyor diye düşünüyorum. Şu da var Ataman gidince bir şey düzelmeyecek belki daha da kötüye gidecek ama böyle Galatasaray ve milli takım arasında gidip geliyorsa bence çok fazla zaman geçmeden yolları ayırmak gerekir.

Deplasmanda orada yeniliyorsak, Fenerbahce´yi de sürekli yeniyoruz evde. Ligde ligin en iyi ikinci avaraci ile ikinciyiz su an. Eurocup´da hala grubumuzda birinciyiz. Galatasaray´in maddi olarak bu durumdayken, durumu kötü degil performans anlaminda. Bundan iyisi cok zor gibi duruyor...
Ergin Ataman´in hata yaptigina katildim, okuduysan, ancak gelecek TD´de hatalar yapacaktir, hele bu durumda...

Ben devamliliktan yanayim.

Mesele fb'yi evinde yenmek değil ki, yoksa fb'yi evinde bu sezon büyükçekmece bile yendi. Deplasmanda kazanamıyorsan kendine başarılıyım demeyeceksin. Ligde 2. değil, 3. sıradayız. Lider Efes'le aramızda 2 mağlubiyet fark var ve hafta sonu efes'le deplasmanda oynayacağız. Deplasmanda olduğu için +1 mağlubiyet daha ekleyelim oraya. Daha Fb ile deplasmanda oynamadık. Oraya da kafadan +1 mağlubiyet yazalım oldu sana şimdiden 7 mağlubiyet.

Eurocup'da grup lideriyiz evet ama favoriyiz zaten bu başarı değil ki. Burda herkes zorlanmadan 6/0'la çıkacağın bir grup tahmini yaparken şimdi son haftada acaba Sassari'yi yenip lider olarak çıkar mıyız hesabı yapıyoruz. Bu tabloya bakıldığı zaman tablo kötü olarak görülüyor. Gelecek TD'ler hata yapacaktır sonuçta Obra, İvkoviç bile hata yapıyor ancak hataları bile bile yapıyor. Sorun da orda zaten. Takıma artık zarar veriyor. Bunu kendisi de kabul ediyordur diye düşünüyorum.

Kariyerine saygım var, uzun yıllar sonra bize lig şampiyonluğunu kazandırdığı için saygım var ama böyle gidecekse hem takıma hem de kendine zarar verir. Toparlanması lazım, toparlanamıyorsa da gg.

Ataman ile ilgili temel sorun oynattığı toptan çok Galatasaray'a olan konsantrasyonu. Hocanın kafası burada değil bariz bu milli takım işi etkiliyor diye düşünüyorum. Şu da var Ataman gidince bir şey düzelmeyecek belki daha da kötüye gidecek ama böyle Galatasaray ve milli takım arasında gidip geliyorsa bence çok fazla zaman geçmeden yolları ayırmak gerekir.

YolLarı ayırmak değilde bende buna tarz bişey yazmaya girmiştim hoca tamamen konsantrasyonunu bize verdiğini düşünmüyorum ve bu genel olarak etkiliyor bizi yalnız koç giderse bakın demişti dersiniz bunu herkeste görüyor hedeflerimizde inanılmaz bir düşüş olur ve şube kapansıncılar coğalır bu cok bet ve acık.

Mesele fb'yi evinde yenmek değil ki, yoksa fb'yi evinde bu sezon büyükçekmece bile yendi. Deplasmanda kazanamıyorsan kendine başarılıyım demeyeceksin. Ligde 2. değil, 3. sıradayız. Lider Efes'le aramızda 2 mağlubiyet fark var ve hafta sonu efes'le deplasmanda oynayacağız. Deplasmanda olduğu için +1 mağlubiyet daha ekleyelim oraya. Daha Fb ile deplasmanda oynamadık. Oraya da kafadan +1 mağlubiyet yazalım oldu sana şimdiden 7 mağlubiyet.

Eurocup'da grup lideriyiz evet ama favoriyiz zaten bu başarı değil ki. Burda herkes zorlanmadan 6/0'la çıkacağın bir grup tahmini yaparken şimdi son haftada acaba Sassari'yi yenip lider olarak çıkar mıyız hesabı yapıyoruz. Bu tabloya bakıldığı zaman tablo kötü olarak görülüyor. Gelecek TD'ler hata yapacaktır sonuçta Obra, İvkoviç bile hata yapıyor ancak hataları bile bile yapıyor. Sorun da orda zaten. Takıma artık zarar veriyor. Bunu kendisi de kabul ediyordur diye düşünüyorum.

Kariyerine saygım var, uzun yıllar sonra bize lig şampiyonluğunu kazandırdığı için saygım var ama böyle gidecekse hem takıma hem de kendine zarar verir. Toparlanması lazım, toparlanamıyorsa da gg.

Boldladigim kisimda, Mancini Reis´e laf mi caktin Yasin haha :D Saka bir yana... Ben hersey güllik güllistanlik demiyorum zaten, beklentilerin bukadar büyük olmasinin sebebi zaten, taraftarin Ergin Ataman´dan büyük isler beklemesi. Ergin Ataman gidebilir, ama gidisi ile, hedeflerimizin daha bile düsecegi kaygisini tasiyorum.

Boldladigim kisimda, Mancini Reis´e laf mi caktin Yasin haha :D Saka bir yana... Ben hersey güllik güllistanlik demiyorum zaten, beklentilerin bukadar büyük olmasinin sebebi zaten, taraftarin Ergin Ataman´dan büyük isler beklemesi. Ergin Ataman gidebilir, ama gidisi ile, hedeflerimizin daha bile düsecegi kaygisini tasiyorum.

Ben derbileri kastetmiştim, laf attıysam hocamdan özür dilerim :( Aslında beklentileri biz değil Ergin Ataman hep yüksek tuttu, sezon başında hep Eurocup'u kazanacağız ve Euroleague'ye otomatikmen gideceğiz dedi. Bu sözü verdiği için bütün sorumluluk onda.

De Marke@demarkesports 02 Kas 2015
Ergin Ataman: "EuroCup'ı alıp otomatik olarak Euroleague'de oynayacağız. Bakalım onu nasıl engelleyecekler."

Zaten şu son 1 ay çok sıkıntılı bir süreç gerek Avrupa gerekse lig için. Çok zorlu maçlarımız var. Orayı toparlayamazsak 2 kupa da gider. Play-off'ların bir önemi kalmaz, zaten seyirci avantajı kimdeyse o şampiyonluğa yakın oluyor. Olası bir Ergin Ataman vedasında Yağızer Uluğ kalsaydı takımın başında keşke.

YolLarı ayırmak değilde bende buna tarz bişey yazmaya girmiştim hoca tamamen konsantrasyonunu bize verdiğini düşünmüyorum ve bu genel olarak etkiliyor bizi yalnız koç giderse bakın demişti dersiniz bunu herkeste görüyor hedeflerimizde inanılmaz bir düşüş olur ve şube kapansıncılar coğalır bu cok bet ve acık.

Ben sana hak veriyorum, şubeyi ayakta tutanların başında geliyor Ergin Hoca. Gittiği anda dediklerinin aynısı olacak ama kenardan verdiği negatiflik can sıkıyor artık. O gün sahaya çıkıyorsa kazanmak için her şeyi yapmak zorunda. Ataman bu sene istemiyor, mücadele etmiyor söylemek istediğim bu.

Yine bir mağlubiyetle hocamızı yerden yere vurmuşsunuz. Hocanın çok ciddi hatalar yapıldığı söyleniyor, maçı izlemedim ama yeryüzünde Galatasaraylılığından tek şüphe etmeyeceğim adamın kesinlikle yaptığı hatalardan ders çıkaracağını düşünüyorum. Tamamen yorumlarınıza bakarak kenarda koç yokmuş gibi deyinler kullanıyorsunuz. Aynı Ergin hoca daha önce mola alıp molada oyunularıyla konuşmayıp değişik bir metod kullanmış biridir. Maçı izlemediğim için birşey diyemiyorum ama Ergin Ataman giderse şubeyi kapatma fikri artar diye düşünüyorum. Hocam kafasını toplasın ve devam etsin kulübümüzde.

:asd22::asd22:

Bünyamin
@bnymn_7
23 sa.23 saat önce

AFİYET OLSUN HOCAM. @erginataman
CaUb25tW4AEgh5F.jpg

Bünyamin@bnymn_7 6 sa.6 saat önce
Sol yanımdan vuruldum...

CaX8ed5W0AIklSi.jpg

Twitter profilinde milli takim fotosu olmasi dusundurucu.2. Terim vakasi yasanacak diye hissediyorum.

2 yıl sözleşmesi yenilenmiş hayırlı olsun

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütçenin seneye 3 milyon euroya düşeceğini okudum diğer forumda.Doğruysa hoca durmaz, ben olsam ben de durmam.Futboldan bir süre daha eziyet çekeceğiz gibi görünüyor.Bir basketbol zevkimiz kalmıştı geriye, onu da elimizden alacaklar.

Geri
Üst Alt