İyisin hoşsun severiz. Ama arkadaş orda faulu yapıcan. Eminim tam tersi olsaydı çoktan faulu yapmışlardı. Olayın etik yanını düşünüyor heralde başka açıklaması yok.

Biat edeceksiniz.

CeLW-tHUkAAK8NF.jpg

ergin hocam senden başka imparator tanımam.

Hoca sendeki t..k kimsede yok tamam iyisin buyuksun hossun da al şu molalari zamanında gözünü seveyim ya.
Niye krize sokuyon sen taraftarı
Günlerdir atamadigim teri attim sayende.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin hoca adamdır ve bu takıma yakışan bir hocadır. Umarım uzun sure bu takımın koçu olarak kalır.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sedat incesu
Ekrem Memnun ve
Ergin Ataman
Onderlerimizdir.

İyisin hoşsun severiz. Ama arkadaş orda faulu yapıcan. Eminim tam tersi olsaydı çoktan faulu yapmışlardı. Olayın etik yanını düşünüyor heralde başka açıklaması yok.

Hayır rakip faulü attıktan sonra fark bire düşecek ve emin ol bizimkiler bir şekilde topu oyuna sokamama veya oyuna başlarken rakibe kaptırıp 2 sn içinde maçı verebilecek bir ekip olabileceğini düşünerek hoca o 3 lük riskini aldı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Futbolda derbi maçlarında takımın başında ol hoca her türlü rakibi hoplatırız. :)

Tamam mola almıyor ve bazen maç sonlarını iyi analiz edemiyor ama onun gibi Adam bu şubeye bir daha gelmez; şu Ada'm gibi adama hep düşük bütçe verildi . Bir de yüksek bütçeli takımda olsa neler yapardı . İyi Koç, iyi Galatasaraylı insan .

yanlışınız var... ben Ergın Ataman'ın sadece mola alma huyunu sevmıyorum... mesela bugün 18 sayıdan fark eridi yıne mola almadı.. onun haricinde kendısını severım.. ah şu mola alma huyu olmasa daha güzel olacak
Moladan bahsetmiyor renktas senin yenemeyiz 11 fark yapamayiz dedigine gonderme yapti hic yakistiramadim sana.

Geri
Üst Alt