sen 21 diye hedef koy
4. periyot schilbi oyundan dahi alma
olmuyor hoca
saçmalıyorsun
sinan güleri kenarda unuttun schilb saç yoldurdu
sence de bu işte bi gariplik yok mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan Güler'i maç boyunca unuttun diyorsun ama adam zaten 1. periyotta 3 faul aldı, üzerine girdiği gibi 4. faulu verince çıkardı bir daha da pek oyuna almadı. Schilb konusuna ise katılıyorum. Bazen aşırı lakayıt olabiliyor. Dün böyleydi mesela.

Sinan Güler'i maç boyunca unuttun diyorsun ama adam zaten 1. periyotta 3 faul aldı, üzerine girdiği gibi 4. faulu verince çıkardı bir daha da pek oyuna almadı. Schilb konusuna ise katılıyorum. Bazen aşırı lakayıt olabiliyor. Dün böyleydi mesela.

ya ne kaybedersin 4. periyodu sinanla oynamaya başlasan? zaten 5i alırsa gider.
son 30 saniye kala aldı sinanı skandaldı schilbin o kadar süre sahada kalması

Hedefi büyük tuttu ama olmadı bir altı oldu.

Hedefi 10 olsaydı 5-6 fark atardık...

30 dese abartı olcaktı , yeniledebilirdik.Spor Eğitimi alanlar bilir, ben almadım ama alanlar bilir :D

Bu adam giderse bu butceyle playoff a girmek icin oynariz hatta zor gireriz..bazi insanlarin kiymetini bilmek lazim elimizden ne geliyorsa tutmak icin cabalamamiz gerek

ya ne kaybedersin 4. periyodu sinanla oynamaya başlasan? zaten 5i alırsa gider.
son 30 saniye kala aldı sinanı skandaldı schilbin o kadar süre sahada kalması

Schilb'in de sağı solu belli olmuyor işte, belki bir patlama yapar diye tuttu. İkinci maçta Schilb'e ihtiyacımız olacak mutlaka. Neyse olacak inşallah geçeceğiz turu. Öyle veya böyle.

Yk89YA.png

imparator

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Phil Jackson ve Gregg Popovich'le birlikte, yaşayan en büyük 3 efsaneden biri.

Hocayı severim, takdir ederim. Ama bugün formsuzdu. Maç bu duruma gelmeden bitmeliydi. Oyuna mudahale etmede geç kaldı.

2 Kasım 2015

''Abdi İpekçi'deki atmosfer dururken 300-500 kişiye oynayan takımların Euroleague'de oynaması Euroleague'in ayıbıdır."
"EuroCup'ı alıp otomatik olarak Euroleague'de oynayacağız. Bakalım onu nasıl engelleyecekler."

:005:

IMPARATOR

2 Kasım 2015

''Abdi İpekçi'deki atmosfer dururken 300-500 kişiye oynayan takımların Euroleague'de oynaması Euroleague'in ayıbıdır."
"EuroCup'ı alıp otomatik olarak Euroleague'de oynayacağız. Bakalım onu nasıl engelleyecekler."

:005:

IMPARATOR

Kulun bir hesabı varsa imparatorun da hesabı var değil mi

Son sezonu

Ergin Hocaya klübün tapusunu verin o bizim reisimiz o bizim onderimiz.

Geri
Üst Alt