Yollayıp güzel bir hoca getirelim dicem de bizim basketbolu kim yönetiyor bilmiyorum. Muhtemelen topu gorse bomba sanacak biridir. Tirinciyeri dicem de onu getirebilmeleri imkansız, o yüzden filipovski beyi oneriyorum. Çok güzel bir hocaya benziyor.

Trinchieri hodjam akar rengim.

andrea-trinchieri-14-10.jpg

vay amk herkes gömmüş adamı, yuh be! ergin hocanın kredisi bitmez benim gönlümde, toparlayacaktır..

maccabi ve fener maclarını da kaybedersek bırakır diye düşünüyorum

Arap yağı bol bulunca götüne sürermiş, seninki de o misal hoca.

Russ ve silbi de alıp gidebilirsin.

Aldığı oyuncuları bi kenara koyuyorum,oynattığı oyuncuların özelliklerinden bi haber takımı yönetme yetisini de kaybetmiş vaziyette.bu yenilgiyi ben hazmedemiyorum artık takımı bırakma vakti gelmiştir

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Ergin Ataman: "Fenerbahçe, güç olarak bizim çok üstümüzde. Normal bir sonuç. Pota altı savunmasında ciddi zaaflarımız oldu."
Ergin Ataman: "Hedef maçlarımız daha farklı. Şu ana kadar tek kaybımız Kızılyıldız maçı oldu. O mağlubiyeti bir yerlerden çıkarmamız gerek."

:red:

"Hedef maçlarımız daha farklı. Şu ana kadar tek kaybımız Kızılyıldız maçı oldu. O mağlubiyeti bir yerlerden çıkarmamız gerek."

Net yalan söylüyor.İçerdeki fb maçı hedef maçın değilse ne diye geçen sene maç sonunda Obra'ya "Anca seyircisiz yenersin" atarını yaptın hoca?

Akıl tutulması yaşıyor veya alenen dalga geçiyor bizimle.evinde oynadığın 5 maçın 4ünü kaybettin neyin hedef msçından bahsediyorsun

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt