Avatarındaki uyuzu görmekten sıkıldım,avatarını değiştirirsen çok memnun olurum.
ehe ehe ehe
mostused_whatsapp_emoticons_hashslush5.jpg

Milli takıma gitmesini canı gönülden destekleriz. Murat kardeşim öyle değil mi ?

herif yil bitmeden belli olur dior
yani alacaklari adam yakinda istifa etmek mi zorunda

Kofte ekmege ara verilmis galiba.

Cxj_rxHWEAE4pal.jpg

Bu arada yukarida Jack Nicholson'a uyuz mu denilmis?Yoksa halis mi goruyorum?

4. periyota Pleiss yerine Thompson gibi bir çuvalı başlatmana hiç şaşırmadım. Tam da senden beklenecek birşeydi. Bugüne kadar bizim takımdayken Avrupa'da kaç deplasman kazanabildin acaba merak ediyorum. Futbolda hocasından top toplayıcısına kadar herkes eleştirilirken Ataman neden eleştirilmiyor anlayamıyorum.

4. periyota Pleiss yerine Thompson gibi bir çuvalı başlatmana hiç şaşırmadım. Tam da senden beklenecek birşeydi. Bugüne kadar bizim takımdayken Avrupa'da kaç deplasman kazanabildin acaba merak ediyorum. Futbolda hocasından top toplayıcısına kadar herkes eleştirilirken Ataman neden eleştirilmiyor anlayamıyorum.
aynen+katılıyorum+bizde+bir+musleranın+birde+ataman+hocanın+donulmazlığı+var+adam+sallamıyor+bile+maçı+sanırım+40+maçta+3+galibiyeti+filan+vardır+deplasmanlarda+avrupada+rezilötesi+bir+istatistik..

Tesadüfen olsa bile uzun zamandır deplasmanda maç kazanamıyoruz. Bunun nedenini kendi bulacak.

Geri
Üst Alt