Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana niye oyle gelsin yav sonuclara acip bakmakla anlasilir diye dusunuyorumHer basket maçında kaybediyoruz içerde dışarda fark etmeden,yoksa bana mı öyle geliyor?
Zihnini kim bulandirdi bu kahpece dusunceler ile!!! ekibimiz aksine gayet iyi gidiyor !!Her basket maçında kaybediyoruz içerde dışarda fark etmeden,yoksa bana mı öyle geliyor?
İmparatoru birlikte dillerdik zamaninda boyle olmamaliydi :/Istifa et kofteci Abbas
sana niye oyle gelsin yav sonuclara acip bakmakla anlasilir diye dusunuyorum
İmparatoru birlikte dillerdik zamaninda boyle olmamaliydi :/
Hocamin istifasi ile ilgili ne dusunuyorsun reyiz?
Hocamin istifasi ile ilgili ne dusunuyorsun reyiz?
Dursun ve yönetimi yabancı koç falan bilmez. En fazla Mahmuti geri gelir.
Mahmuti bence Ergin'den daha kötü hoca. 2011-12 sezonunda dalga geçerek elemişti Ergin, Mahmuti'yi.
Mesele kötü koc olmasi degil ergin hocanin. Ama belirli bir noktadan sonra, daha fazla zorlamanin sadece kendisine ve kulübe zarar verecektir.
bende bıraksın diyorum ama yerine gelecek kişi hocadan iyi olmaz. En azından sene sonuna kadar devam etmesi daha mantıklı ve vefalı olur. Eğer kendi bırakmak isterse o ayrı.
Eğer illa gitsin deniliyorsa yerine iyi planlama yapan biri gelir. Bu sene geçiş sezonu olur vs. Ama gerçekten zor.
Ben bu branchtan acikcasi umutlu degilim gelecek adina, buldugumuz maddi cikmazdan dolayi Yesilgiresun esque bir modell ile kendi icimize dönüp, daha degerli bir calisma icine girmemizi isterim.
Boldladigim kisimda her daim kurdugumuz hayal, ama simdiye kadar gerceklestigini hic bir zaman görmedim.