İmparatoru birlikte dillerdik zamaninda boyle olmamaliydi :/

Toparlayacak gibi durmuyor.Aldirdigi son herif gonderdigi 2 heriften kotu.Sacma sacma teknik fauller aliyor.Taze bir kanin sart oldugu kanaatindeyim.Yoksa ligde yari finali bile zor goruruz.

fffaccde07de56f9cec196d4a961a636.jpg

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Takimda Sinan Güler, zaman zaman Micov ve Tyus disinda karakter ortaya koyan oyuncu yok. Kazanma istegi, arzusu, hirsi yok takimda. Bu sekilde mac kazanamaz bu takim... Takimin design edilisi, hocanin mac icinde tercihleri disinda da büyük bir locker room problemi var... En büyük sorun da bana göre herseyden önce bu. Takimin yanlis sekilde kurulmasi, alinan üst üste maglubiyetler hocanin oyunculari kaybetmesine neden oldu.

Su adami getirsek locker room sorunu cözülebilir kisa vadede, ama kimse akil etmiyor. Gidiyoruz pitipaldo gibi soft bir oyuncuya yatirim yapiyoruz.

Kendrick_Perkins_4193936.jpg

perkins çok güzel bir öneri.

Dursun ve yönetimi yabancı koç falan bilmez. En fazla Mahmuti geri gelir.

Mahmuti bence Ergin'den daha kötü hoca. 2011-12 sezonunda dalga geçerek elemişti Ergin, Mahmuti'yi.

Mahmudi hocama görevi bırakma vakti gelmiştir.

{taptap}

Kadın takımına Maljkovic geldiğine göre erkeklerede yabancı bir hoca bulabilirler.

Dursun ve yönetimi yabancı koç falan bilmez. En fazla Mahmuti geri gelir.

Mahmuti bence Ergin'den daha kötü hoca. 2011-12 sezonunda dalga geçerek elemişti Ergin, Mahmuti'yi.

Mesele kötü koc olmasi degil ergin hocanin. Ama belirli bir noktadan sonra, daha fazla zorlamanin sadece kendisine ve kulübe zarar verecektir.

Mesele kötü koc olmasi degil ergin hocanin. Ama belirli bir noktadan sonra, daha fazla zorlamanin sadece kendisine ve kulübe zarar verecektir.

bende bıraksın diyorum ama yerine gelecek kişi hocadan iyi olmaz. En azından sene sonuna kadar devam etmesi daha mantıklı ve vefalı olur. Eğer kendi bırakmak isterse o ayrı.

Eğer illa gitsin deniliyorsa yerine iyi planlama yapan biri gelir. Bu sene geçiş sezonu olur vs. Ama gerçekten zor.

bende bıraksın diyorum ama yerine gelecek kişi hocadan iyi olmaz. En azından sene sonuna kadar devam etmesi daha mantıklı ve vefalı olur. Eğer kendi bırakmak isterse o ayrı.

Eğer illa gitsin deniliyorsa yerine iyi planlama yapan biri gelir. Bu sene geçiş sezonu olur vs. Ama gerçekten zor.

Ben bu branchtan acikcasi umutlu degilim gelecek adina, buldugumuz maddi cikmazdan dolayi Yesilgiresun esque bir modell ile kendi icimize dönüp, daha degerli bir calisma icine girmemizi isterim.

Boldladigim kisimda her daim kurdugumuz hayal, ama simdiye kadar gerceklestigini hic bir zaman görmedim.

Sunu da belirteyim, zamaninda Mahmuti hocaya yapilan da terbiyesizlikti. Sözlesmesini uzattik denildi, sonra gönderildi. Bizden sonra dikis tutturamadi belki, ama bizim ile cok iyi bir kimya yakalamisti. Cok kötü sartlar altinda, cok degerli basarilar cikarmisti ortaya. Bütceler yükseldigi vakit de, o gönderildi zaten hemde hic etik olmayan bir sekilde.

Ben bu branchtan acikcasi umutlu degilim gelecek adina, buldugumuz maddi cikmazdan dolayi Yesilgiresun esque bir modell ile kendi icimize dönüp, daha degerli bir calisma icine girmemizi isterim.

Boldladigim kisimda her daim kurdugumuz hayal, ama simdiye kadar gerceklestigini hic bir zaman görmedim.

Efes, İvkovic dönemi denemişti hatırlarsın. 4-5 ay yardımcısı çalıştırdı ertesi yıl İvkovic geçti. İvkovic bile tutmadı.

İlk dediğinde haklısın. Kadın Basket takımının son durumu tez konusu olur. 3 senede zirveden dibe düştü takım. Erkek takımı biraz daha ilgi çektiği için mecbur para veriyorlar. Ama yönetimde basketten anlayan yok. Bir ara Cem Kınay vardı onun gibi biri lazım.

Geri
Üst Alt