Efes, İvkovic dönemi denemişti hatırlarsın. 4-5 ay yardımcısı çalıştırdı ertesi yıl İvkovic geçti. İvkovic bile tutmadı.

İlk dediğinde haklısın. Kadın Basket takımının son durumu tez konusu olur. 3 senede zirveden dibe düştü takım. Erkek takımı biraz daha ilgi çektiği için mecbur para veriyorlar. Ama yönetimde basketten anlayan yok. Bir ara Cem Kınay vardı onun gibi biri lazım.

Ben Anadolu Efes´i ciddi sekilde manevi acidan desteklemistim o dönemler. Efes´in alt yapisi makine gibi avrupada top class yetenek üretiyor , ve onlari Ivkovic birer yildiz haline getirecekdi gelecek adina... Ama o modelden cok cabuk döndüler. Daha dogrusu hic uygulanmadi bile... Cedi Osman, sonra Furkan´in daha 17 yasinda ciddi ciddi süreler aldigi sezon cok güzeldi.

Okben Ulubay, Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Emircan Kosut... Ancak oradan kopup, karma takim kalma yolunu sectiler... Emircan yavas yavas kipirdiyor, Okben ise simdi Yesilgiresun´da cok iyi cikis yakaladi özellik ile son maclarda döktürüyor.

Son düzenleme:
Yabancı hoca kolay değil. İvkovic gibi bir marka bile tutturamadı.

Daçka ve Fener yabancı hoca getirdi ama adamlar kurumsallık olarak bizden çok daha önde. Fener'in salonu var, Gerardini gibi önemli bir basketbol adamı var. Sponsor var vs.

Daçka zaten dev bir sponsor desteği var. 2 ayrı salonu var. Basketten anlayan yöneticiler var. Biz gerekirse Phil Jackson'u getirelim o bile bir yere kadar götürür. Maça gelen yöneticimiz bile yok.

Ergin hoca bir yere kadar suçlu ama adam tek başına. Tamam bütçe vs. dersiniz ama Yağızer hocada gidince yardımcı olacak biri kalmadı.

Geçen senede basketbolu bırakmış Davis'i hoca zorla basketbola döndürdü. Bitmiş Jerrels'ı aldı.

Dunya kofte ekmek gunu kutlu olsun.

C1hLvSzXUAEzMW1.jpg

İmparator olarak kalsaydın da gözümüzdeki sevgi ve saygıyı kaybetmeseydin keşke.mutlu yıllar hocam

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Sevgi degil saygı bırakmadı. Ayrıca sorunun saçlarında olduguna inanıyorum, kel oldugunu kabullenip 3 e vurdursa her şey düzelecek lanet kalkacak gibi

Daçka ve Fener yabancı hoca getirdi ama adamlar kurumsallık olarak bizden çok daha önde. Fener'in salonu var, Gerardini gibi önemli bir basketbol adamı var. Sponsor var vs.

Daçka zaten dev bir sponsor desteği var. 2 ayrı salonu var. Basketten anlayan yöneticiler var. Biz gerekirse Phil Jackson'u getirelim o bile bir yere kadar götürür. Maça gelen yöneticimiz bile yok.

Ergin hoca bir yere kadar suçlu ama adam tek başına. Tamam bütçe vs. dersiniz ama Yağızer hocada gidince yardımcı olacak biri kalmadı.

Geçen senede basketbolu bırakmış Davis'i hoca zorla basketbola döndürdü. Bitmiş Jerrels'ı aldı.

Ergin Hoca ilgili değil ama Daçka ile ilgili olarak seneye fena patlayacaklar diyebilirim.
Euroleague'e alınmayacaklarmış seneye. Keltoş bütün desteğini çeker bence.
Neden para harcasın ki...

Uykudan yeni kalkmistim.Cevaplamamam gerektigini dusundum:asd22:

Son düzenleme:
Hocamı severim ama bu sene iyi takım kimyası oluşturamadı maalesef.Bütçe olarak bakarsak,ligde ve el de 3 er maç fln az kazandık olması gerekenden.

İmparatora karsi sevginin azaldigini dusunmek bile Sarper ile beni uzerdi acikcasi.

Reis sen hala seviyor musun hocayi?ben karsi tarafta Obra,Blatt ve hatta Ufuk'u falan gorunce bizimkisi iyice Hikmet Karaman kalitesinde gibi gorunmeye basladi bana.

Reis sen hala seviyor musun hocayi?ben karsi tarafta Obra,Blatt ve hatta Ufuk'u falan gorunce bizimkisi iyice Hikmet Karaman kalitesinde gibi gorunmeye basladi bana.
Sevgiden ziyade saygım buyuk, kulup icin onemli 1 sahsiyet,Obrayı daha kısıtlı kadrolar ile tokatladi gecen sezonki seyircisiz maca kadar,bu sene sicti batırdı tabi toparlanmazda bu takım artık sezonu 3-5 arasi bitiririz final goremeden sezon biter gibi duruyor.

Geri
Üst Alt