Hocanın başarıları yadsınamaz, sadece bu sezon başarısız ve bu kendi suçu, öyle eleştirilmiş ki tüm Terim düşmanları burada da laf birliği yapmış sanki, bencede hoca bir kaç yıl Avrupa'ya gitse iyi olur ama üslup bu olmamalı, biraz vefa lan biraz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ergin Hoca ilgili değil ama Daçka ile ilgili olarak seneye fena patlayacaklar diyebilirim.
Euroleague'e alınmayacaklarmış seneye. Keltoş bütün desteğini çeker bence.
Neden para harcasın ki...

Euroleague sponsorlarından biri adam. Geçen sene 0 başarıyla Eurolige girdiler. Son dakika kural değiştirir yine girer.

635b45435ee664a5a615e3d42cf064ba.jpg

:D

Sezon sonu yolları ayırıp,Trinchieri ile uzun vadeli bir plan doğrultusunda anlaşmalıyız.

Madem fbye obradovici ben getirdim diyorsun galatasarayı biraz seviyorsan trinchieriyi al getir.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Trinchieri Barca'ya falan gider sene sonu bize gelmez.

Bi kaç dakikadır whatsapta online. Muhtemelen bazılarını küfürleri mesajlardan dolayı engelliyordur :D

Bizim mallar tirinçiyeri falan nerden bilsin. Ayrıca bunlar atamanı kovamaz, anca ataman istifa ederse gider. Yerine kimi getirirler o da soru işareti. Anlayacağınız öyle bir boktan durumdayız ki her turlu gelecek karanlık. Önce yönetim ve başkan değişmeli.

ben basketi fazla takip eden biri degilim ama daha gecen sezon avrupa ligini kazanan hoyaya yapilan haksizlik degilmi ?
bir sezon isler istedigimiz gibi gitmedigi icin. takip etmiyorum ama baskette biraz bütceyle hemen herseyin degisicegini gördük.
yani gelecek sezon yine hersey farkli olabilir.
dedigim gibi daha gecen sezon avrupa kuapsini kazandik diger takimlar finalleri kayipederken hemde.
neyse hayirlisi.

Ergin Ataman: "Bazı maçlardan sonra oğlum Sarp, 'Bu adamı niye getirdin, şunu hemen yollamamız lazım.' diye söyleniyor."

:red:

Geri
Üst Alt