Ergin Ataman giderse çöküşe geçeriz. Şuan dengesiz ama sevindirici sonuçlar alınabiliyor.
Giderse ihtimali kalmayacaktır.

tapatalk

Ft sonrası futbol takimimiz nasi coktuyse olası bir Ataman sonrası daha da feci olacağız.
Yavaş yavaş ağırlığını arttiran bir bransimiz olan erkek basketbola olan ilgi azalır. Futbola bulamadıkları çözüm çabasının yarısını baskete harcamayacaklari icin en az 5 sezon işkence çekeriz.

Ki basket güzel bir oyundur. Futboldan da guzel hatta.

tapatalk

Eurocup i aldığı zamanlardı.

tapatalk

Ergin Ataman @erginataman 13 dk.
Asla vazgecmeyiz ! 20 milyon taraftarımızın sevgisi ve desteği ile biz bu ülkenin gururu olduk ! Yine oluruz !
C58NG-yWYAIKEFX.jpg

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sırasında yapılan istifa tezahüratları için, “Bu takım Eurocup şampiyonu olduğunda da şu anda bağıranlar da gerçek Galatasaray taraftarı değil. O yüzden onları kale almıyorum dedi

Hocaaaam

Polarcilara "siktir lan" diye bagirmis.Top lad Ergin.:asd22:

Twitter

Gitmesini bende istiyorum ama şöyle bir sorun var; Bunlar gider Orhun Ene'yi falan getirir.

Bu yönetime göre en iyi koç Ergin Ataman'dır.

Bu arada kendisini kazara şu an dinleme şansım oldu ve açıkça bugün yönetim istifa diye bağıranlar Galatasaray taraftarı değil bence dedi.

Yani sadece ultraslan diye düşünmeyin. Size de demiş.

Dursun'u korumaya çalışma hocam, sonun Hamzaoğlu gibi olmasın.

tapatalk

Maç içinde istifa diye bağırıp, maç sonu tribüne mi çağırmış bu haysiyetsiz sürüsü.

sorun hocada değil sorun yönetimde adam gibi sponsor bulamamakta aynı durum futboldada tugor gelse neyazar yönetimde iş yok bu yönetimle ne futbol ne basketbol ne voleybol sıraan işler yapmaya devam ederiz seneyede sorun hocalarda değil

Biz bu adama imparator dedik hata ettik sanırım.ft gibi egodan geçilmiyor.
Sen kimsin lan taraftara siktir çekiyorsun.neymiş gerçek taraftar değilmiş bunlar
Sen misin gerçek GS taraftarı?
İstersen cavsi yen,bu takımı lig şampiyonu yap sonuna kadar istifa.başımızdaki basiretsizler yüzünden kendini kulübün demirbaşı fln zannediyor.
Oyuncularla ilişkisi berbat,kadroyu elinde oyuncak etmiş ve psikolojik sorunları olan bi herifle başarı gelmesi imkansız

tapa
a
l
k

Ogrenciyken Turkce derslerinde kantinde kofte ekmek yiyor olsa gerek.

C6oj-LYW0AAiiIR.jpg

Geri
Üst Alt