Bütçemizi küçümsüyor ama yollasak bizden iyi kulüp bulamaz şu anda.Lobisini kullanırsa Fitipaldo'nun geldiği takım ayarında İtalya'da iş bulabilir anca.

Biz yollasak gelecek yıl çalıştıracak takım bulabilirmi o bile meçhul. Turkıye'den kimsenin isteyeceğini sanmam. Yurt dışında Eurocup takımları belki düşünür ama onlarında bütçesi bizim geçen seneki takımın bütçesinden de düşük olur. Geçen seneki bütçemiz Eurocup için fazlaydı bile.

Arkadaki sucukçu da mutlu. Yanındakine cukkayı kaptık diyor herhalde. Bunları tribünlerden temizlemeden bize rahat yok!

C6ucwGHXAAIwEQ1.jpg:orig

Kadroyu işi bilen biri kursa tam bizlik hoca aslında.

{taptap}

Arkadaki sucukçu da mutlu. Yanındakine cukkayı kaptık diyor herhalde. Bunları tribünlerden temizlemeden bize rahat yok!

C6ucwGHXAAIwEQ1.jpg:orig

Aga bu sefer istifa diyen sucukçulardı.Ergin Real galibiyetinden sonra polarcıların olduğu tribüne küfür edip içeri kaçtı.Sonra da kanal kanal gezip polarcıları eleştirdi.Sanmıyorum bu herifin uadan olduğunu.

Aga bu sefer istifa diyen sucukçulardı.Ergin Real galibiyetinden sonra polarcıların olduğu tribüne küfür edip içeri kaçtı.Sonra da kanal kanal gezip polarcıları eleştirdi.Sanmıyorum bu herifin uadan olduğunu.

Tamam işte bu durumda sucukçular ataman kaybetsin de saldıralım diye düşünmez mi, atamanın(yani Galatasarayın) kaybetmesinden zevk almaz mı? ;)

Ua nin , GS taraftarinin ve tum ulke taraftarinin bittigi noktayi aciklayim

bos bulup ua nin karsi caprazindan maci takip ettim ,sahsi dusuncem 1,5 senede bir kez bile olsun bu takimi yenemiyorsan ve butcen artmis tum transferleri sen yapmisken el de de sonunculuklardaysan istifa etmenin vaktidir

ama deginecegim bu degil

ua istifa ergin diyor tek agizdan , bizim orasi da onlari yuhaliyor , cok seslilik gibi gorunen bu durum aslinda tamamen bolunmusluk

yani ua icindekilerin karsit fikri yok mu ? Boyle koyunluk olur mu ? Bizim orada bagiranlardan hepsi ua ya karsi cikmak zorunda mi ? Iclerinde erginin istifasina destek veren olamaz mi ?

bu iste taraftarlik bilincinin ,kendine ait bir fikrin olmasi yerine hep baskalarinin gudumunde olmanin en acik ispatidir

ergin hoca kriz yönetemini eline yüzüne bulaştırdı, gelinen noktada hem taraftarı böldü hemde kendisini istifaya davet edenlere çapulcu diyerek resmen sıvadı.

Ergin Atamana salakca saldirilari kabul etmek mumkun degil. Hatalari olabilir ama altin camura dusse de degerinden kaybetmez.

grubum tarafından sert eleştirilere açıklamalara tutuluyor

üzülüyorum hocam
seni seviyorum

ama ya sen ya ultrAslan...

Fener yalaması herif. Telefonda hala feneri yalıyo, ve melih denilen pisliği övüyor. İğrençsin, mide bulandırıyosun.

Ergin Ataman: İyi oynadığımız bir maçı kaybettik. Derbi maçıydı, rakip güçlü. Maçın sonunu bizden daha becerikli oynadılar. Tebrik ediyoruz.
Ergin Ataman: Beş yıl boyunca Galatasaray'a yaptığım hizmetlerin ardından bu maçta istifaya çağrılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ergin Ataman: Maçı kaybedeceğimizi anlayınca bir grup böyle bir tepki verdi. Ben bunu ihanet olarak görüyorum.
Ergin Ataman: Real Madrid karşısında 15 sayı öndeyken de aynı grup 'Yönetim istifa, Ergin Ataman istifa' diyordu.

Ergin Ataman: İyi oynadığımız bir maçı kaybettik. Derbi maçıydı, rakip güçlü. Maçın sonunu bizden daha becerikli oynadılar. Tebrik ediyoruz.
Ergin Ataman: Beş yıl boyunca Galatasaray'a yaptığım hizmetlerin ardından bu maçta istifaya çağrılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ergin Ataman: Maçı kaybedeceğimizi anlayınca bir grup böyle bir tepki verdi. Ben bunu ihanet olarak görüyorum.
Ergin Ataman: Real Madrid karşısında 15 sayı öndeyken de aynı grup 'Yönetim istifa, Ergin Ataman istifa' diyordu.

Fenerı azizi harunu savundugunuza yazınız

Ergin Ataman: Bu grup geçen sene Uşak'ta ailelere saldırdı, sis bombaları vs. attı. Polise bunları burada istemiyorum demiştim. Herkes şahit.
Ergin Ataman: Galatasaray taraftarı beni istediği gibi eleştirebilir, protesto edebilir. Benim çapulcu dediğim taraftar değil sadece o grup.

Ergin Ataman: Federasyon başkanına, Aziz Yıldırım'a ana avrat küfür ettiklerinde mola alıp 'Yeter artık kesin' dediğimde tehdit edildim.
Ergin Ataman: Orada mola alınca küfürlerin kesilmesini istedim bana tribün liderleri sen çekip gideceksin dediler.

Ergin Ataman: Ben Galatasaray taraftarını tanırım. Grupları tanımam.

Geri
Üst Alt