Ergin Ataman'dan Açıklamalar

Küfür hoş olmadı yakışmadı tamam da ama bugünkü rezaleti de işte ismail şenol a moralim bozuldu,konsatrasyonum dağıldı,konuşmak istemiyorum diyip geçiştirmekte hoş değil hocam. Hele taraftarı bu yüzden tehdit etmene hiç bir şey söylemiyorum.

taraftara kimse laf söylemesin, hele 1 tane bile maça gitmeyip klavye başından kimse sallamasın, önce yağmurda, yaşta, istanbulun tafiğinde çilesinde maça gitceksin, sonra çıkıp o taraftara laf edeceksin arkadaş..

gitmesinler zorla mı götürüyorlar.

En son başkana ayar veren def edildi.. sıra atamana geliyor sanırım..

Bugüne kadar ergin hocayı hep destekledim ama bu konuda hatalı gitmek istiyorsa direk söylemeli böyle yollara basvurmamali küfür yeni yapılan bbirşey değil

Ergin Hoca fair-play ayaklarına yatmasın hele hele Türkiyede fair-play'In f harfi okunmaz . Karşıyakalılar terörist gibi takımımıza saldırırken fenevliler 40 dakika boyunca ana avrat küfür edince neden onlara bir şey demedin sayın ergin ataman ? Zaten gitmeye niyetin vardı bu olaylardan sonra da gitmen kesinleşti . Ünal Aysal Messina'yı İvkoviçi getirsin .

Ergin Hoca fair-play ayaklarına yatmasın hele hele Türkiyede fair-play'In f harfi okunmaz . Karşıyakalılar terörist gibi takımımıza saldırırken fenevliler 40 dakika boyunca ana avrat küfür edince neden onlara bir şey demedin sayın ergin ataman ? Zaten gitmeye niyetin vardı bu olaylardan sonra da gitmen kesinleşti . Ünal Aysal Messina'yı İvkoviçi getirsin .

dedi ya.. çiçekle karşılayacakmış..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jfsDWgm-yT8[/media]

İsmail Şenola ve annesine küfür edilmesine sonuna kadar karşıyım . Sonuçta kanıtlanmış bir şey söylemedi . Bizim taraftara da yuh gerçekten .

Ataman haklı. Hem futbolda, hem baskette taraftarın maçla ilgisi yok. % 90 ı deplasman maçlarını TV den izlemiyor bile.... İşleri güçleri şamata olsun da ne olursa olsun.

Tel aviv maçına gittim. Maç boyu " kahrolsun İsrail, Filistin e özgürlük " diye bağırdılar. Arkasından allahü ekber çektiler.

oktay mahmuti fatih terim derken şimdi de ergin ataman.

sırada kim var sedat incesu mu? daha kaç değerli adamı kaybetmemiz gerekiyor

3 yıldızından bırını aldırmıs adama dedıklerınızden sonra 23 yıl sonra sampıyon adama dedıgınızı bırakmamanız normal bunu da elden kacırın kovun rahatlayın...

ismaile neden küfür edildi onu anlamadım.

edit;sosyal medyada, ismail şenol'un bu sezon galatasaray'ın izmir'deki karşıyaka maçında karşıyaka taraftarının fiziki saldırısına maruz kalan murat özyer için "hak etti, iyi olmuş" gibi yorumlar yaptığı, gösterilen tepkinin de bu yüzden olduğu söyleniyor.

Şimdi öğrendim küfürlerin sebebini az bile söylemiş taraftar olarak değiştiriyorum yorumlarımı.

Türk taraftar profili hakikaten rezil.

Eskiden basketbol seyircisi daha kendini bilen insanlar olarak kabul edilirdi ama o da kalmadı artık.

Geri
Üst Alt