Ergin Ataman'dan Açıklamalar

Taraftarın yaptığı doğru değil.Ama Galatasaray hocasının da böyle yaparsanız bak giderim gibi acıklamalar yapması gereksiz.

Sevdiğim bir hocasın,iyi hocasın ama hoca dediğin kendi taraftarını bu kadar net karşısına almaz.

Lüzumsuzluktan başka bir şey değil.Oraya gelen 2 ayarsız yüzünden takımdan gideceksen gidebilirsin.

Yav yeni olan bişey değil ki bu. İki üç hafta önce de Ergin Hoca'ya küfür ediyordu bu andavallar. Basketbol takımının acil şekilde Abri İpekçi'den taşınıp bu Zeytinburnu tayfadan ayrıştırılması lazım.

Küfür eden hayvanlar heryerde oluyor.Hos değil boyle şeyler tabikide.Fakat hoca seni çok severim adam gibi adamsında, ne demek bunlar devam ederse sene sonu giderim.Sen kimi tehdit ediyorsun.Ozaman her küfür edilen yerdeki hocalar hemen bırakıp gitsin.Yakışmadı bu açıklamaların.

Kufur edene degil de kufure tepki verene kiziyorsak zaten ahlaken bitmisiz demektir.

Tribune kufur etmek icin giden tiplerin halini de Cem Yilmaz aciklamisti er gazinosu hikayesinde. Tesisat calismayinca ceneye vuruyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LanUDWJZURM[/media]

maci izlemedim basketbolu pek takip etmem

küfür edilmesi hos degil tabiki tribünde aileler var coluk cocuk var

ancak bununla mücadele etmek yönetimin ve küfüre karsi olan taraftarin görevi ki icimizden böylelerini ayitlamamiz lazim

sen o takimin kocusun ve onun icin para aliyorsun

görevlerin belli ve aciklamalarindan anladigim kadariyla küfürleri sahsi meselen olarak kabul etmissin

sahsi meselelerini kuruma karsi tehdit olarak kullanmak edilen küfürler kadar olmasada yanlis bir harekettir

gitmek istiyorsan böyle aciklamalar yapmadan sezon sonu geldiginde verirsin istifani gidersin bu kadar basittir bence

su ülkede koclar teknik direktörler calisdiklari kulübün maasli profesyonel calisanlari olduklarini hangi gün anlayacaklar cok merak ediyorum

Futbol taraftar profili ile basketbol taraftar profili çok farklı. Son 10-15 yılda basketbol salonlarında maytaplar, meşaleler gördük... Yanlış yanşıtır tabi ama Ergin Ataman'ın çıkışıda yanlış.

Küfür edenleri alkışlayacak hali yoktu,sonuna kadar haklı,taraftar köstek değil destek olmalı

ismail şenol karşıyakada murat özyere yapılanlara hak etti vs demiş diyorlar eğer dediyse iyi yapmış taraftarımız ergin atamanında her mac sonu bızım taraftara laf sokuşturması ne demek oluyor anlamadım.

Ergin hoca haklı ama böyle gider yapması ayar çekmeye kalkmasıda hiç doğru değil.

Adam küfüre tepki gösteriyor diye " ullaaa shen bhu dkhımn kochsn konunşmoo loooğğğ vara vara vara vara vara" diyen gerizekalılar olduğu sürece türk sporu gram gelişmez. İçimizdeki irlandalılardan çok, içimizdeki malları temizlemek gerekiyor.

Ergin Hoca'nın yapısı bu kendi taraftarı ya da rakip takım taraftarı farketmiyo. Kızlarının, ailelerin olduğu bir ortamda küfür edilmesini, şiddet olaylarını direk eleştiriyo hiç çekinmeden, tepki görme korkusu duymadan.

Bence doğru da yapıyo. Taraftarımız aslında tepkisinde haklımı evet haklı ama tepkiyi gösterme şekli bakımından kesinlikle haksız. Bir derdinmi var İsmail Şenol ile ne biliyim NTV ile yayınlarını izleme, iğneleyici, güzel pankartlar aç gerekirse git NTV önünde yine eylem yap bişey yap ( NUSR-ET önündeki yandaş antrikot eylemleri tarzı ) ne biliyim zekanı kullan, ama ailelerin olduğu binlerce insanında televizyondan izlediği bir maçta küfür etme, buna da birisi çıkıp tepki verdiğinde defolup gidersin o zaman deme, sen önce haddini bil sonra başkalarından da haddini bilmesini bekle ...

Arkadaşlar biz küfür edildi ismaile ne de güzel oldu demiyoruz bilmiyorum maçı kaç kişi izledi yorum yapanlardan ama bizim tepkimiz hocaya resmen maçı verdi bu kadar kötü bir kenar yönetimi olmamalıydı bu kritik maçta ve bu yenilgide sonra küfürlerden konsantre olamadım bu kritik maça diyorsa orada durmak lazım çünkü tr nin her yerinde bize ve kendisine küfürler edilebiliyor bu yenilgi için bir neden değildir. Ve bundan sonra her zaman arkasında duran kesimi hiçe sayıp sene sonu ayrılırım tehditini de kendisine yakışmamıştır. Tekrar söylüyorum küfür kabul etmiyorum zaten bir basketbol sever olarak

Bu adam her zaman her yerde yalnızca destek istiyor, bu tür saçmalıkları değil. Her fırsatta dile getirdi bunu. Çünkü herkes biliyor ki taraftar yalnızca maça odaklanıp takımı sürüklediğinde yenemediğimiz rakip yok bu sahada. Maçın başında demoralize oldum diyor, maçla ilgili tek bir analizi yok, daha ne kadar açık olabilir ki durum. Küfür hep varmış, şu yüzden söylenmiş vs. vs. her ne sebeple olursa olsun küfürü savunacak kadar zavallı hâle gelmeyelim.

Ntv ye karsi bir nefret var hocam.

Şu konusmana "biliyorum ntv genelde anti-galatasaray bir tavır sergiliyor. Ama ..." deyip sonra ısmail şenol hakkında sözlerini ekleseydin su an kahramandin

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hoca sonuna kadar hakli ve Turk sporu icin de iyi bi ornek oldu bu tavri. Olaya daha genis acidan bakin

Gidiyosan git hoca ya gram sevemedim seni de zaten,Böyle taraftarı arkasında görmek isteyen çok hoca var sen topla bavulunuda git bence

Ergin Ataman'ı çok severim ama bunlardan önce o rezil oyuncu seçimlerini, 40 dk boyunca bas bas bağıran pota altı savunmamızın berbatlığını, oyuncuların düşük konsantrasyonunu açıklasın. daha önceden bir renktaşım da demiş ksk ya da fbu maçlarındaki ortamlar, küfürler neydi o zaman? onlara niye ağzını açmadın da kendi taraftarın hak eden birisine küfür edince giderim diye tehdit ediyorsun? o İsmail Şenol denilen herife mesaj vermek için bundan daha iyi bir yöntem olamazdı (belki küfürsüz tepki gösterilebilirdi o ayrı), yani kimse "pankart assalardı, ne bileyim evinin önünde protesto etselerdi" demesin.

Geri
Üst Alt