Ergin Ataman'dan Açıklamalar

Küfür dünyanın neresinde yokmuş ki. Hele ki sporun içinde ister istemez var, bilhassa takım sporlarında. Yani dışarıda milyonlarca taraftar var, salonda da binlercesi var ama orada 100-200 kişi küfür ediyorsa bunu herkese mal etmek yanlış. Hocayı da severiz ama saçmalamış bu konuda.

Maç sonu sıcağı sıcağına yapılmış bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Bizde isteriz küfür edilmemesini ama yapacak birşey yok, her yerde var bu olay. En çokta bizim ülkede.

Maçtan daha çok, sahaya çıktığım andan itibaren beni üzen, bir grup taraftarımızın terbiyesizce takındığı tavırlar.

Herkesi kastetmemiş zaten.

Küfür konusunda haklı olabilir ama sadece Ergin Atamanın çabaları küfürü spordan uzaklaştırmaya yetmez . Türk milletinin çoğunluğu hatta hemen hemen hepsi dakikada saniyede bir küfür eder . Spora artık bir kere küfür girmiş . Bunun daha önü kesilemez . Ergin Ataman da bu palavereleri bıraksın kendisi değilmiydi BJK Milangaz'ın 4 kupalı sezonda Galatasaray'ı yendiği maçlarda son saniyelerde koyduk mu molası alan ? Küfür devam ederse Galatasarayı bırakarım ne demek ? Beşiktaş taraftarları küfür etmiyormuydu sanki ?

Maçtan ve olaylardan haberim yok ama NTV Spor spikerine küfür edildiği için bizim taraftara mı yükleniyor? Yanlış mı anlıyorum?

"Bu devam ettiği takdirde bugün burada açıklıyorum, sezon sonunda Galatasaray’da devam etmeyeceğim"

"Galatasaray taraftarı değilsiniz"

"Ben hepinizden daha fazla Galatasaray taraftarıyım"

"Aklınızı başınıza alın"

ergin ataman haddini bilsin kimse GalataSaray taraftarına nasıl davranacağını söyleyemez.

işini yap , boş boş konuşma

takım mağlup olmuş , bu ismail'in derdine düşmüş

ntv yi yola sokmak için küfürsüz tepki de gösterilebilir. küfür haklıyken haksız duruma düşürüyor bizi.. bence taraftarın tepkisi doğru ama yöntem çok yanlış. böyle konuları açıklama yaparak değil yönetim ve ua aralarında karşılıklı diyalogla çözmeli. taraftar küfretti diye şube kapatılmaz.

Ultraslan'ın içinde bulunan, Arena'daki Pegasus tribününde 90 dakika sırtını sahaya yüzünü taraftara dönüp taraftarı bağırtmaya

çalışan 'amigo' lardan birkaç tanesi dün Twitter'da hem Ergin Ataman'a hem de GS yönetimine ağıza alınmayacak şeyler yazdı.

Yani bu küfürü eden '100-200 kişi GS taraftarı olamaz2 denilen kişiler Ultraslan'ın içinde.

BeR2doiIYAAMli0.png

Geri
Üst Alt