Ergun Gürsoy: "Melo cezayı hak etmiştir"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
989308_620x310.jpg

Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy, PFDK'nın sarı-kırmızılı oyuncu Felipe Melo'nun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hareket içeren paylaşımı sonrasında verdiği 2 maçlık ceza için, "Hak etmiştir" dedi.

Özel bir organizasyon için Yalova'ya gelen Ergun Gürsoy, Yalova Galatasaray'lılar Derneği'nde çiçeklerle karşılanırken, İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, sosyal medya hesabı üzerinden, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adının geçtiği bir mesajı paylaştığı gerekçesiyle verilen 2 maç men ve 13 bin TL para cezasına yönelik soruya Ergun Gürsoy, "Melo hareketli bir oyuncudur. Sesli düşünüyor, hareketli düşünüyor. Tabi bunun arkasından da ceza geliyor. Ama o Twitter'daki paylaşımını onaylamıyorum. Eğer bunu yaptıysa o zaman cezayı da hak etmiştir" şeklinde konuştu.

Sarı-Kırmızılı ekibin eski yöneticisi, "Fenerbahçe ve diğer takımlar kadar şampiyonluk şansı var. Ama ligin başında kimin şampiyon olacağını tahmin etmek için kahin olmak lazım. Galatasaray çok iyi bir takım. Yapılan transferlerin katkısı durumu gösterecektir" dedi.

Kaynak : Habertürk

TFF 'nin art niyetli olduğunu biliyorum ama bu konuda 2 maçlık ceza bence abartı değil. Aksi takdirde her oyuncu küfürlü paylaşımları retweet edecektir.

Aynısını Mereiles'in bizim başkan için paylaşıp sonra özür dilerim anlamını bilmiyordum dediğini düşünün.

benim tek derdim sowla canere ceza verilmesi
onlara verilseydi hiç bir şey demezdim
zaten adalet değil kayırma isteyen boşuna ağlamasın

volkanı üstüne uçtuğu zaman yere yapıştırmadığı için haketti

TFF 'nin art niyetli olduğunu biliyorum ama bu konuda 2 maçlık ceza bence abartı değil. Aksi takdirde her oyuncu küfürlü paylaşımları retweet edecektir.

Aynısını Mereiles'in bizim başkan için paylaşıp sonra özür dilerim anlamını bilmiyordum dediğini düşünün.

Volkanın açıklamalarının cezası 3 maç

Dalgasını tutup meloya göstermesinin cezası 0 maç.

böle düzenin,böyle şerefsizlerin allah bin belasını versin

Ya sen ne konuşuyorsun ya ?

Melo kendi resmi olan tweet'leri genelde RT'liyor zaten. Yine bir fotoğrafını RT'lerken adamın birisi içine küfür sıkıştırmış. Melo ne zamandır Türkçe biliyor ? Nerden bilsin onun küfür olduğunu ?

TFF ' nin adaletsiz davrandığı çok açık zaten.

Bu hareketi fenerbahçe den bir oyuncu yapsa ceza almazdı.

Volkan'ın ayılığına bile sadece 3 maç ceza verebildiler.

Emre'nin ırkcılığına 4 maç ceza verdiler.

TFF her türlü eleştiriyi protestoyu hakediyor.

Ya sen ne konuşuyorsun ya ?

Melo kendi resmi olan tweet'leri genelde RT'liyor zaten. Yine bir fotoğrafını RT'lerken adamın birisi içine küfür sıkıştırmış. Melo ne zamandır Türkçe biliyor ? Nerden bilsin onun küfür olduğunu ?

Melo'nun bilerek onu paylaşmadığını biliyorum zaten.

Ama kararın emsal teşkil etmesi lazım.

Eğer Melo'ya ceza verilmezse yarın aynısını Mereiles yapacak Motta yapacak Webo yapacak savunmasında da türkçe bilmiyordum özür diyecek.

Ya dünyanın neresinde görülmüş sosyal medyada RT yaptığı için 2 maç men edilen bir futbolcu.Üstelik küfür de yazmıyor arkadaş.Bu GALATASARAY düşmanı TFF Türkçe'ye taş.... diye küfür ekledi aklınca.

doğru diyor
gscimbom gaza gelmemeli
ceza doğrudur
burdaki sorun adalettir

Eğer Melo'ya ceza verilmezse yarın aynısını Mereiles yapacak Motta yapacak Webo yapacak savunmasında da türkçe bilmiyordum özür diyecek.

Ne alakası var şimdi ?

Melo PFDK'ya falan sevkedilmeseydi , ceza almasaydı unutulup giderdi o olay. Şimdi gündeme daha çok gelir artık. Yani diyorum ki sevkedilme , ceza falan olmasaydı unutulup gidecekti o olay. Şimdi Melo gıcıklığına Türkçe küfür yazar daha mı iyi oldu ?

Uyarı falan gelebilir tamam da 2 maç ceza ne ? Melo her twitter'i açtığı zaman yanında Türkçe bilen birisi mi olacak ?

bu herif ölmedi mi yaw

camianın dinazorları pis bir muhalefet icerisinde

nefret ediyorum bu ihtiyarlardan

Kes lan şimdi niye ortaya çıkıyorsunuz? Biri çıkıp aziz neden hapse girmiyor demiyor bırakın yakamızı..

Ne alakası var şimdi ?

Melo PFDK'ya falan sevkedilmeseydi , ceza almasaydı unutulup giderdi o olay. Şimdi gündeme daha çok gelir artık. Yani diyorum ki sevkedilme , ceza falan olmasaydı unutulup gidecekti o olay. Şimdi Melo gıcıklığına Türkçe küfür yazar daha mı iyi oldu ?

Uyarı falan gelebilir tamam da 2 maç ceza ne ? Melo her twitter'i açtığı zaman yanında Türkçe bilen birisi mi olacak ?

Bak öncelikle TFF'nin adaleti yok onu söyleyim. Tekrar belirteyim aynı şeyi Fenerbahçe den bir oyuncu yapsa ceza verilmezdi.

Ama türkçe bilmiyor savunma olamaz , çok suistimal edilir. Melo'ya ceza verilmezse başkasına da verilmez o zaman.

İlk mesajımda yazdım yine yazayım aynı şeyi Mereiles paylaşsa Ünal Aysal için ertesi günde özür dilerim türkçe bilmiyorum dese senin için yeterli olur mu ?

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

* LG G2 Tapatalk *

Bundan daha beter bir sürü emsal var ama yaptırım sadece bizim oyuncumuza uygulanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt