Ergun Gürsoy: "Melo cezayı hak etmiştir"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Melo o cezayı hak ettimi etmedimi, biz saha kapatma cezasını hak ettik mi etmedik mi " değil de ;

- cezayı verenlerin bizim aleyhimize olacak cezaları nasıl da itiraz ile arttırdığını
- BJK olayında haftalarca bekleyen TFF nin yine aleyhimize ceza verileceğinde nasıl da alel acele karar verdiğini
- PFDK nın hasbel kader verdiği Fener aleyhine cezaları Tahkimin adeta affetmek için nasıl pusuda beklediğini,
- Aşağıdaki görseldeki gibi bir düzenin nasıl da bizim aleyhimize işlediğini, zaten bu düzenin bu amaçla kurulduğunu konuşalım.

Burada "Melo hak etti ama yeaaa" tarzında mesajlar geldikçe emin olun birileri o kadar mutlu oluyor ki.
Eğer onların mutluluğu sizi de mutlu ediyorsa buyurun devam edin... Saygılar...

wresdf.png

Bak öncelikle TFF'nin adaleti yok onu söyleyim. Tekrar belirteyim aynı şeyi Fenerbahçe den bir oyuncu yapsa ceza verilmezdi.

Ama türkçe bilmiyor savunma olamaz , çok suistimal edilir. Melo'ya ceza verilmezse başkasına da verilmez o zaman.

İlk mesajımda yazdım yine yazayım aynı şeyi Mereiles paylaşsa Ünal Aysal için ertesi günde özür dilerim türkçe bilmiyorum dese senin için yeterli olur mu ?

İlk paragrafın ile ikinci paragrafın birbirine feci halde çelişkili. İlk paragrafında aynı şeyi fbden bir oyuncu yapsa ceza verilmezdi diyorsun ikinci paragrafında ise Melo'ya ceza verilmezse başkasına da verilmez o zaman diyorsun ? Çok çelişkili. Belli ki editlemen gerekiyor veya gerçekten böyleyse fbyi savunuyorsun.

Üçüncü paragrafına gelirsek evet benim için sorun olmaz. Adam küfür etmemiş , kendi fotolarını paylaşırken bir taraftar araya kısaltmalı bir küfür (hatta küfür bile değil ama) kullanmış. Her ne kadar kendisinden nefret etsem de ben burda suçu Meireles'de aramam.

yav kardesim neyse ne

diyelim ki melo haksız degil ama öyle diyelim

her ne olursa olsun bu adam bizim topcumuz,öyle de böyle de koruyacagız,korumalıyız

bi tek bizde mi var lan bu dogrucu davutlar,hep biz mi etik olmak zorundayız

kötü gün bugünse melonun yanında olacaksınız,hep beraber olacagız

o kadar

kizmayin ergün reyize!!en son gördügümde baya bir bunamisti..yaslilik iste.kafayi üsütüyor insanlar yaslandikca..

Yasin Yıldırım : Çelişki yok ama anlamak istemiyorsun.
Melih Emre : Tabiki Melo'yu koruyacağız. Melo'ya en ufak bir eleştirim yok ki. Takımda ki en iyi 3 oyuncumuzdan biridir. Rakip takımların Galatasaray'dan gitmesini en çok istediği oyuncudur. O yüzden Melo'ya destek olmalıyız.

adam turkce bilmeden retweet'e basmis boyle olmus al sana mantik... basina dussun o tff binanin cimentolari, birde selcuk malindan kurtuluyoruz derken 2 mac banko varmis..

Galatasarayın düşmanı yine Galatasaraydır kardeşim
Bir seferde destek verin be

Ergun gibi malları kulüpte barındırmamak lazım.

@Yasin Yıldırım : Çelişki yok ama anlamak istemiyorsun.

Basbaya çelişki var işte yazdıklarını tekrar okusan sen de hata yaptığını görürsün. Ama niyetin farklı ise orasını bilemem.

Ne olabilir niyetim Yasin ? 3 Temmuz 2009'dan beri aktif olarak bu forumu kullanıyorum. Fenerlimiyim?

Demirören'in aslında Tayyip'in piyonu olduğunu biliyorum azcık siyasi konuları takip ettiysen Tayyip hakkında ki fikirlerimi de bilirsin. Demiröreni mi savunuyorum ?

TFF'nin adaletsiz olduğunu söylüyorum zaten. Volkanın en az 6 maç ceza alması gerekirdi.

Sadece fikrimi belirtiyorum. Aynı şeyi başka bir futbolcu benim başkanıma yapsaydı 1-2 maç ile cezalandırılmasını isterdim.

Aslinda haksiz degil, sonucta rakibin baskanina öyle bir sözü RT etmek bile tribünleri kiskirtacak bir hamle. Ama adam Türkce bilmiyor, resimleri RT ederken, küfürü anlamamis olabilir. O yüzden ceza verilmemesi lazimdi ama bu adalet kurmlarinin nasil isledigini, ne yazikki iyi biliyoruz.

Ergün Gürsoy'a yakışmamış bu söylemi ,
sanki adaletli bir düzen varda Melo'ya laf ediyor ,
olmamış , yakışmamış !

azizin uşağı bu da klube giremiyorlar ya sallayın tabi

Ne olabilir niyetim Yasin ? 3 Temmuz 2009'dan beri aktif olarak bu forumu kullanıyorum. Fenerlimiyim?

Demirören'in aslında Tayyip'in piyonu olduğunu biliyorum azcık siyasi konuları takip ettiysen Tayyip hakkında ki fikirlerimi de bilirsin. Demiröreni mi savunuyorum ?

TFF'nin adaletsiz olduğunu söylüyorum zaten. Volkanın en az 6 maç ceza alması gerekirdi.

Sadece fikrimi belirtiyorum. Aynı şeyi başka bir futbolcu benim başkanıma yapsaydı 1-2 maç ile cezalandırılmasını isterdim.

Ne demek şimdi bu ? Melo hak etti demeye mi getiriyorsun ?

Bu herif dangozun teki. Bizde yöneticiyken de fener bizi her alanda geçti gibisinden absürd laflar etmişti. Fenerli olabileceğini düşünüyorum açıkçası.

Ergun da Hıncal sendromuna yakalanmış. Bulaşıcı olduğunu bilmiyordum.

Hıncal seviyesinde kadar olmasa bile saçmalamış.

I am the one who knocks!

Görüşe saygı duyalım, lakin katılmadığımızı da belirtelim.

Zaten gergin ve sinirliyiz, bunu hepten körükleyecek diğer konuları şimdilik kapatalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt