Ergün: “Şikeden ceza almış bir kulübün…”

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
6f14d14.jpg

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün,Galatasaray'ı "etik olmayan davranışlar sergilemekle" eleştiren Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Kiğılı'ya sert bir dille yanıt verdi.

Detaylar GSC Portal'da..

Helal olsun :2aloh1:

Sükrü ye bak. Adam iyi sokmus lafi :encouragement:

Sukru anca konusuyon laf sokuyon icraat gorelim bebegim .. kaldir TFF yi tahtindan KOS KOCA GALATASARAYIZ LAN BIZ

hele şükür Adnan Öztürk^den sonra 1 cevap verebildiniz

aslinda bunu her yöneticimiz yapmali. 40 yilda bir kere böyle aciklama yapiyorlar. her gün bunlarin yüzüne yüzüne vuracaksin bunu. pis sikeciler, hirsizlar.

“Söylediklerini ciddiye almamak lazım. Üstelik durup dururken bana da sataşmış. Bu açıklamaları yapan, ‘Fenerbahçe ceza alsa da Avrupa’da yoluna devam edecek’ diyen arkadaş değil mi?” ifadelerini kullandı.

Şikecileri iplemiyoruz beyler demiş :asd:

bu utanmaz arlanmazlarla anca böyle başa çıkılır, efendilik falan bunlara sökmez, o yüzden iyi yapmış, daha fazlasını bekliyoruz sayın yöneticilerimizden

Semih Şentürk fenerbahçeye karşı oynayamaz maddesini koymalarının üstünden 1 hafta geçmedi.

Yüzsüzlükte çığır açmış bir kulüp.

Şikeden bahsetmedim bile

Bu fenerliler utanmaz arlanmaz olduğu için bu açıklama onların tınında bile değillerdir diye düşünüyorum . Azcık utanma sahibi olsalar bu açıklamadan dolayı yerin dibine girerlerdi .

Sikeci serefsiz pislikler.

Geri
Üst Alt