Erhan Telli, GS TV Genel Yayın Yönetmeni Oluyor!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
1523806659076.webp

Galatasaray Televizyon'u Genel Yayın Yönetmesi Can Erbesler'in görevden alınmasından sonra boşalan koltuğa kısa süre önce Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giriş yasağı bulunan Erhan Telli getirildiği iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre Can Erbesler'in yerine göreve getirilmesi planlanan Erhan Telli'nin açıklaması Pazartesi günü Galatasaray resmi internet sitesinden yayınlanacak.

Habertürk Gazetesi Galatasaray muhabirliği görevini yürüten Erhan Telli eski başkan Dursun Özbek döneminde yaptığı haberler geçekçe gösterilerek Florya Metin Oktay Tesisleri ve kamp alanlarına girişi yasaklanmıştı.

Futbolarena

1) caner erbesler niye gonderilmiş
2) erhan telli!!?
3)gstv neden hala kapatılmadı

Bunun bir tik ilerisi Emre Bol'u GS TV'nin basina getirmek.Bence de kapatilmali bu kanal.

Daha bir iki ay önce bu hıyarın basın toplantılarına girmesi yasaklanmamış mıydı?

Şu kanalın hiç bir getirisi hiç bir yararı yok bize.

Yüzlerce binlerce sorunumuz yükümüz var bu kanal da onlardan bir tanesi. Kapat gitsin zaten kimse izlemiyor, kimse de niye kapattınız diye isyan etmez özlemez.

sent via GSC

Daha bir iki ay önce bu hıyarın basın toplantılarına girmesi yasaklanmamış mıydı?

Yüzlerce binlerce sorunumuz yükümüz var bu kanal da onlardan bir tanesi. Kapat gitsin zaten kimse izlemiyor, kimse de niye kapattınız diye isyan etmez özlemez.

sent via GSC

Dursun'u en çok eleştiren adamlardan biri.

sent via GSC

Dursun'u en çok eleştiren adamlardan biri.
Hıyar olduğu gerçeğini değiştirmez.

Dursunu eleştirmesime rağmen hıyar olan çok kişi var.

sent via GSC

koltuğa her oturanın mı akli melekeleri koltuğa oturduktan sonra gidik oluyor yoksa akli melekeleri hep mi gidik olanlar koltuğa oturuyor anlayamıyorum
acayip acayip cins cins işler

Seyircinin herseye karismasina gerek yok , yonetim dusunmus oyle uygun gormus bize ne ?

Ister kapatir ister hd yayin yapar , istedigi konugu davet eder . Tepkinizi olumlu olumsuz olarak izleyip izlememe seklinde gosterebilirsiniz

Yonetim kalkip hangi adami neden hangi goreve getirdiginin hesabini mi verecek

Rezalet bir karar bu şahsı istemiyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seyircinin herseye karismasina gerek yok , yonetim dusunmus oyle uygun gormus bize ne ?

Ister kapatir ister hd yayin yapar , istedigi konugu davet eder . Tepkinizi olumlu olumsuz olarak izleyip izlememe seklinde gosterebilirsiniz

Sarcasm dolu bir post

Otherwise tam bir fazia

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisini cok yakindan takip etmiyorum ama olmamasi icin bir sebep var mi?

Tepkiler abartılı bence

Bu kulübün bu noktaya gelmesinde gerek maddevi ve manevi en büyük etken taraftardır. Taraftarsız Galatasaray bir hiçtir. Kültür olarak demiyorum ama bir spor kulübü olarak evet hiçtir. Bu tabii ki demek değil ki taraftar her şeye karışsın, müdahele etsin. Aksi taktirde karar verici ve uygulayıcı bir yönetime sahip olmanın anlamı ne? Ancak bu kadar destek olurken o verdiği desteğin boşa gittiği yerleri görüyorsa da bunu dile getirmesinde ben bir beis görmüyorum.

Bu kulübün bu noktaya gelmesinde gerek maddevi ve manevi en büyük etken taraftardır. Taraftarsız Galatasaray bir hiçtir. Kültür olarak demiyorum ama bir spor kulübü olarak evet hiçtir. Bu tabii ki demek değil ki taraftar her şeye karışsın, müdahele etsin. Aksi taktirde karar verici ve uygulayıcı bir yönetime sahip olmanın anlamı ne? Ancak bu kadar destek olurken o verdiği desteğin boşa gittiği yerleri görüyorsa da bunu dile getirmesinde ben bir beis görmüyorum.

Tam da senle ayni fikirdeyim , kendi alaninda kaldigi yani daha ozetle , bildigi mevzularda tepkisel davranmak bir haktan ote gorevdir

Mesela bir arda turan tepkisi . Sonuna kadar haktir ve de lehtedir klup adina

Fakat artik oyle bir hale geldi ki , klup siyasetine , her turlu gorevlendirmeye , alinan her karara ve en kotusu de bilgi sahibi olmadigi meselelere bile yorum yapip karisir olduk .. yani sanki kararlari alanlarla ayni duzeyde herseye hakimiz de , tum mali , idari ve sportif alanlarda tatminkar duzeyde doluyuz da her seye mudahil oluyoruz

Ve isin daha komigi , benim A dedigime sen B diyebiliyorsun , o zaman hangisi dogru oluyor mesela

hocanın en sevmedigi adam ve yıllarca tesislere girişi dahi yasaktı bu herifin

içimizdeki ajan kim acaba merak ettim

Millet alışmış tabi sadece seçim zamanı sandığa giderek demokrasicilik oynamaya, fikirlerinin önemsenmemesine. Fikirlerini, seslerini duyurmak için sosyal medya kullandığında ya da örgütlendiğinde kafasına balyoz yemeye alışmış. O yüzden burada "yönetim öyle uygun görmüş" ifadesi hiç tereddüt edilmeden, üzerinde düşünülmeden yazılabiliyor. Normal yani!!!

Bu sütü bozuk kansizin ne işi var klüpte
Taraftar alıştı Herşey e dursunla

Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt