# Eric Bicfalvi

Cevap: # Eric Bicfalvi

Ofans anlamında ne yapıyor dostum?

maçta attığı pasları görmek istemiyorsan dicek bişeyim yok ama son 2 maçtır stoper oynuyan cana'nın ofansa yardım etmesini zaten bekleyemezsin.Cana ilk devre formsuzdu ve kilo fazlası vardı cana'yı yıllardır izlemiş biri olarak tek yönlü oyuncu olduğu lafın gülüyorum 2.devre'den ihtibaren izlemende fayda var ilk devreye göre eleştrileriniz normal 2.devre bazılarınıza gereken dersi verecektir.Giovanni Dos santos'un gelip hiçbişey yapmadan gittiği takımımızda nasıl bonservisini almadılar kaçırdılar diyorsanız ve bu adama burun kıvırıyosanız size gülerim gülüyorumda sallamakta birebirsiniz

Benim için geçmişte ne yaptığı önemli değil.Şimdi ne yaptığı.

Yönetimin vizyonuna uyar...

6 milyona Bogdan Stancu alındı. Ne kadar mükemmel bir adamdır bilemem ama Romanya Liginden hiç bir uluslararası platformda kendini göstermemiş ve beklenen patlamayı yapamamış bir adama bu para verilmez.

6 milyona çok daha iyi oyuncuların bulunabileceğine inanıyorum.

Şimdi Bicfaldi diye bir adam çıkardılar. Belki iyidir ama bütün Romanya Ligi'ni Galatasaray'a toplamanın alemi yok. O bölgeye Kallström, Ladesma, Ever Banega, Moutinho gibi rüştünü ispatlamış, liderlik yapabilecek, kalitesiyle Culio, Cana gibi adamlara oyun içerisinde bir level atlatabilecek bir oyuncunun alınması şart. Galba bu bölge dünya futbolunun en üretken olduğu yer. Ya adam gibi transfer yapsınlar yada orda Yekta, Emre gibi oyuncularımızı denesinler. Sene sonunda yine yabancı yollama çabasında olmasın yönetim.

Beylerbeyi'ne transfer etsek. Orda iyi olursa ordan da bize cekerdik..

6 milyona Bogdan Stancu alındı. Ne kadar mükemmel bir adamdır bilemem ama Romanya Liginden hiç bir uluslararası platformda kendini göstermemiş ve beklenen patlamayı yapamamış bir adama bu para verilmez.

Şimdi Bicfaldi diye bir adam çıkardılar. Belki iyidir ama bütün Romanya Ligi'ni Galatasaray'a toplamanın alemi yok. O bölgeye Kallström, Ladesma, Ever Banega, Moutinho gibi rüştünü ispatlamış, liderlik yapabilecek, kalitesiyle Culio, Cana gibi adamlara oyun içerisinde bir level atlatabilecek bir oyuncunun alınması şart. Galba bu bölge dünya futbolunun en üretken olduğu yer. Ya adam gibi transfer yapsınlar yada orda Yekta, Emre gibi oyuncularımızı denesinler. Sene sonunda yine yabancı yollama çabasında olmasın yönetim.

yani bu yorumu alıp bazılarının gözünün içine içine sokacaksın,güzel yorum,kutlarım...

Çok güzel özetlemişsiniz, işte Gs'mizin şuan içinde bulunduğu yönetim zaafiyetinin en büyük göstergesidir bu!

yönetim denen garip oluşum futboldan gram anlamadıkları için transferin nasıl yapıldıgındanda haberi yok,ancak laf üretim son dakikada sıkışıp bütür fahiş rakamlarla koskoca Galatasaray camiasını perişan etmeye ısrarla devam ediyorlar...

yapma etme adam şampiyonlar liginde oynamış uefada oynamış kaç senedir şampiyonlar ligine gidemediğimizi unutma doğru düzgün yorum yapın araştırın biraz Stancu herkese gereken cevabı verecek baroş'u aratmayacak baroş'un 6 yaş genç versiyonu

yapma etme adam şampiyonlar liginde oynamış uefada oynamış kaç senedir şampiyonlar ligine gidemediğimizi unutma doğru düzgün yorum yapın araştırın biraz Stancu herkese gereken cevabı verecek baroş'u aratmayacak baroş'un 6 yaş genç versiyonu

saygı duyarım ama bu lafları etmeden önce keşke bizim eski yardımcı td olan balintin falan görüşlerini okusaydınız ,en basitinden balint daha transfer olmadan medyada gecen 5-6 milyon euro rakamlarının inanılmaz abartı oldugunu söylemişdi ama biz gittik 5 milyon euroyu cat diye verdik ayrıca siz stancuyu ,barosa benzetirseniz ciddi yanılırsınız keza tamamen zıt karekterde oyuncular ve stancunun ceza sahası içi golcüsü oldugunu artık söylemeyen belirtmeyen kalmadı taa genc takımdaki hocasına kadar, bu transfer dehşet kazık olmuşdur keza en iyimser romanyalılar bile 3 milyon euro rakamının cok iyi bir rakam olacagı üzerinde birleşiyorlardı...

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, orta saha oyuncuları Erik Bicfalvi'yi Galatasaray teknik direktörü Gheorghe Hagi'nin istediğini açıkladı.

Ara transferde Steaua Bükreş'ten iki oyuncu transfer eden Galatasaray, aynı takımdan bir oyuncuyla daha ilgileniyor.

Steaua'nın sahibi Gigi Becali, orta saha oyuncuları Erik Bicfalvi'yi Galatasaray teknik direktörü Gheorhe Hagi'nin istediğini açıkladı.

Rumen basınına konuşan Becali, "istediğimiz şartlar oluşursa Bicfalvi'yi sezon sonunda Galatasaray'a verebiliriz" dedi.

2005-2006 sezonunda Romanya üçüncü lig takımı Fink Fenster Petreşti'de yıldızı parlayan 22 yaşındaki Bicfalvi, ertesi sezon birinci lig ekibi Jiul Petroşani'ye transfer oldu.

1.87 cm. boyundaki İsveç asıllı Rumen orta saha oyuncusu, 2007 yılında geldiği Steaua'da 32 maça çıktı ve bir gol kaydetti. Bicfalvi, Romanya'nın alt yaş seviyesindeki milli takımlarında birçok kez forma giydi.

Galatasaray ara transferde Cluj'dan Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio,Steaua Bükreş'ten Rumen forvet Bogdan Stancu ve Steaua ile sözleşmesini fesheden Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata'yı renklerine bağlamıştı.

(Cnntürk)

Olmadı ilk 11'ini getirin Steaua'nın. :) Romanya'nın en iyi takımı bile değil yahu.

Isterse uzaydan gelsin, önemli olan topcunun kalitesi ve takıma verdikleri.

Tamam transfer yapında illa Romanya liginden olmak zorunda mı ya.Adnan polat felan bişe demiyomu Hagi yeter takıma Romanları toplattırdın elalem yanlış anlar diye bişe demiyomu hiç anlamıyorum.

Porto brezilyadan transfer yaparken ya arkadas yeter niye hep brezilyalı transferi yapıyoruz diyormu acaba 10 20 mn € sattıkdan sonra?

Veya Arsene wenger fransızları doldururken bu adam fransız fransayı böyle kaldırıyormu diyor acaba gunnersler?

Allah askına mantık cercevesinde yorum yapalım

Porto brezilyadan transfer yaparken ya arkadas yeter niye hep brezilyalı transferi yapıyoruz diyormu acaba 10 20 mn € sattıkdan sonra?

Veya Arsene wenger fransızları doldururken bu adam fransız fransayı böyle kaldırıyormu diyor acaba gunnersler?

Fransa ve Brezilya futbol ülkesi, Romanya son yıllarda düşüşte olan Avrupa'daki futbolcu sayısı sınırlı olan bir ülke. Bicfalvi gibi adamlardan ziyade, Kallstrom-Romaric ayarında ortasahayı tek başına derleyip toparlayabilecek, kariyerli, sağlam bir transfer istemek hakkımız diye düşünüyorum.

Tamam güzel söylüyorsun ama Romanya ile Fransa ve Brezilya futbollarını kıyaslayabilir misin Allah aşkına?Romanya ligi resmen çökmüş bir durumda.Kulüp bazında eski efsaneler ölmüş,yerlerine Cluj diye bir takım gelmiş ki o da ŞL'de topladığı birkaç puanı çıkarsan en fazla bizim Kayserispor kadar büyüktür.

Oyuncu bazında aradan sıyrılan 3-4 oyuncu da zaten Avrupa'da kendilerine sağlam yer etmişler arkalarından gelen nesil hiçbir parıltı vermiyor.Romanya ligini takip etmiyorum tabi ama en azından Avrupa'ya artık oyuncu ihraç edemediklerini hepimiz biliyoruz.

Geri
Üst Alt