Öncelikle 4-0'lık fener maçından önce ben dahil herkes oynatma şu cihan ve orhan'ı diye bağrınıp duruyorduk.Adam en azından o gün ferhat ve uğur ile çıkacak cesareti kendisinde görmüştü.
Herşeyi geçtim şampiyon olduğumuz sezonki fener kadrosu bana göre tarihin en iyisi idi.Appiah-Aurelio gibi bir ikili vardı göbekte. Bana göre tarihlerinin en iyi orta sahası ve Türkiye'de Suat,Okan,Emre,Tugay göbeğinden sonra gelen en iyi göbekti.O göbeğe karşı tek kullanabileceği adam olarak adamın elinde Saidou vardı. Ertesi sene kayseri'ye giden Saidou. Elindei en iyi kadro ile maksimum puanı aldı, son dakikalarda en 4-5 tane maç çevirdik.Bunun adı şans değildi, kondisyon ve mental olarak takımı hazırlamaktan geçiyordu. Bugün örneğin 3-0 öne geçsek maç verecek bir takımımz var. O günler maçı izlerken, Cihan,Orhan,Saidou gibi adamlara rağmen biz bu maçı alırız arkadaş diyorduk.Beşiktaş'a iki dakikada iki gol atıyorduk. Zevk alıyorduk izlerken.
Herşeyi geçtim adamın bir duruşu vardı.Sözleşmesini uzatıp, başına sezgin gibi bir çobanı diktiler ve gönderdiler.Gittiği gün onun gibi bende bağladım. Gerets efsane olacaktı ama yarım bıraktılar.
Gelsin ve yarım bıraktığı işi tamamlasın. Efsane olsun.