#Erik Lamela

Yav ben bunu 10000 kez dedim. Inter artik eski Inter degil bunlar da 2-3 Yil icinde Paris,Man City gibi Takim olacak. Erick Thohir'in serveti 1,2 Milyar US-Dollar mis. Adam geldi heme Hernanes,Vidic aldi. Bizim Baskan da büyük bir serveti var ama o kendi parasi ile transfer falan yapmaz. Thohir yapar...Baskan böyle 100 Milyon € kendi cebinden verse cok güzel olur bizim icin. 50 Milyon Borclara gidiyor, 50 Milyon de Hulk alacagiz,ama Hayal iste...O yüzden bir oyuncu icin 10 Milyon dan fazla vermeycegiz.

10 milyon vermicez zaten kiralik alacaz.Inter de kiralik istiyor oyle 30 milyon verip almayacaklar adami herhalde maasini karsilayabiliriz Lamela'nin ,Maastan Italyanin verdigi vergi ile bizim verdigimiz vergi ayni degil.Sampiyonlar ligi kozu da var elimizde bence istenirse alinabilir.

Yav ben bunu 10000 kez dedim. Inter artik eski Inter degil bunlar da 2-3 Yil icinde Paris,Man City gibi Takim olacak. Erick Thohir'in serveti 1,2 Milyar US-Dollar mis. Adam geldi heme Hernanes,Vidic aldi. Bizim Baskan da büyük bir serveti var ama o kendi parasi ile transfer falan yapmaz. Thohir yapar...Baskan böyle 100 Milyon € kendi cebinden verse cok güzel olur bizim icin. 50 Milyon Borclara gidiyor, 50 Milyon de Hulk alacagiz,ama Hayal iste...O yüzden bir oyuncu icin 10 Milyon dan fazla vermeycegiz.

Adamlarda bizdeki gibi yabancı sınırı yok. O yüzden yatırım yapacak dış sermaye bulmaları daha kolay. Bizdekiler sırf Aysal ŞL kadrosu kurup ligi domine etmesin diye yabancı sınırını aşağı çektiler. Böyle bir tezgahın içinde sansasyonel transferler beklemek yersiz olur. Şu an Aysal'ın yapabileceği maksimum şey TSL'yi alabilecek ve ŞL'de çeyrek veya en iyi ihtimalle yarı final oynayabilecek bir takım kurmaktır. Daha fazlasına izin vermiyorlar.

Geri
Üst Alt