- 16 Haziran 2010
- 190.833
- 133.542
- 6.478
Erik ten Hag, NOS'taki Studio Fußball'a Manchester United'ın teknik direktörü olarak devam edeceğini doğruladı. Ayrıca ten Hag, kulübün Thomas Tuchel ile görüştüğünü ve sözleşmesini uzatmak için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
ten Hag:
"Manchester United'da asla sıkıcı bir an yoktur. Biraz tatil yaptım ama bu hafta İbiza'da tatildeyken kulüp yönetimi bana geldi. Aniden kapımın önünde oldular ve benimle devam etmek istediklerini söylediler. Her durumda olduğu gibi, onlarda sezonun tamamını değerlendirip, oradan bir sonuca varmak akıllıca olduğunu düşünüyorum. "
"Yeni yönetim, futbola ilk kez girdi ve bazı şeyleri değerlendirmek için çok zaman harcadı. Tuchel'le konuştukları bir sır değil çünkü herkes birkaç adayla konuştuklarını anlayabiliyordu. Ancak sonunda en iyi teknik direktörün zaten ellerinde olduğu sonucuna vardılar."
"Çeşitli konuları konuştuk ve birlikte devam edeceğimiz sonucuna vardık. Ve sonuç olarak sözleşmeyi uzatmak için masaya oturuyoruz. Hala bir anlaşmaya varmamız gerekiyor. Henüz bitmedi, bazı detayları konuşup yeni sözleşme imzalayacağız"