erkan engin

Resim

Ülker grubuna baglı firmada yönetici hımm
Hayırli işler Organize kötülük

Şikebahçe pijamasıyla mışıl mışıl uyuyordur şimdi adi herif.

Bu adama bir daha Süper Lig düzeyinde VAR hakemliği yapmasına engel olamayan yönetim benim gözümde ağır bir mağlubiyet almış, Fb yönetimi tarafından hadım edilmiş sayılacaktır
Yönetimimiz sağ olsun bu herife bile düdük astırın yazılmıyor. Süper Lig’den uzak dursun yazılıyor. Sinirim bozuldu yaw

Daha neleri çıkıyor neleri.

Galatasaray 2-1 Antep(2 penaltı verilmedi AVAR hakemi)
Galatasaray 2-1 Kayserispor(Halil'in nizami golü vermedi VAR hakemi/Kayseri'nin penaltıyı anında verdi)
Galatasaray 2-1 Beşiktaş(Icardi'nin sakatlandığı pozisyonda penaltı verilmedi AVAR hakemi)
Antep 0-3 Galatasaray(Icardi'ye yapılan hareket kırmızı çıkmadı/4. golü iptal etti AVAR hakemi)

Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü maçında dakika 80'de fener 0-1 geriye düşmüştü dakika 83'de İrfancan'ın rakibe çarpmasına penaltı kararı çıkmıştı onu da iptal etmedi o maçında VAR hakemiymiş.

Erkan Engin, Emre Malok, Hakan Ceylan alayı aynı biri gitse diğeri gelecek Boey'in satışında ferdinin üzerine superman pelerini takıyorlardı hakemlere taksalar daha iyi olurmuş her maç ferdiden daha çok iş yapıyormuş.

Hakemlikten komple ihraç edilmeli. Bu herif göz göre göre fener lehine çalışıyor. Eğer bu nokta nokta çocuğuna bir daha görev verirlerse süper ligi bırak izlemeyi, Maçkolikten bile takip etmeyeceğim.

Geri
Üst Alt