Erkan Zengin ve Tarık Çamdal Neden Önemli?

Yapmamız gerekende bu ,

Zaten dün fbtv-2 de bizim eski Ahmet Akcan'ın bir lafına denk geldim bizimle ilgili ,

Prandelli'nin yönetime sağ bek alınmasına gerek olmadığına dair bir raporu olmuş ...

Prandelli mükemmel ötesi bir seçim oldu.Başkan hakikaten büyük adam.

2011'de çökmüş ve dağılmış camia-takımı ayağa kaldıracak tek adamdı Terim onu getirdi.Terim'den sonra Mancini geldi bizi o gruptan çıkardı ve ligde 2.yaptı.Şimdi ise Prandelli tercihi.Teknik direktör seçimi muazzam Başkanın.

Zaten seneye yabancı sınırı kalkar rahatlarız.Gerek yok milyonlar dökmeye bu sene.Alacaksak elimizdeki çöpleri gönderip genç yabancı alalım...

Bu kısma takıldım ben ,

eğer bu Tarık geleceğin GG'si olacaksa ve idolü GG ise bizde kesinlikle işi yok , bedava bile verseler kapımızdan girmemeli , koy alt yapıdan kendi oyuncunu daha iyi !

o mancinili ilk derbide kendini yere attı ya penaltı olsun diye orda bitti. fenerlilerin bile yüzü kızardı kafede. ki bu enson vukuatı daha öncesi de farklı değil

Ben yazı sahibi ile aynı kanaati taşımıyorum. Eleştirileri almak ve fikir teatisi için ekledim :-)

Para üzerinden tartışmaya ise katılmıyorum. Çünkü sen Salih Dursun'a 2.75, Yiğit'e 2.5, Amrabat'a 8 verirsen adamlar senden bu fiyatı isterler ki gayet normaldir

Ben yazı sahibi ile aynı kanaati taşımıyorum. Eleştirileri almak ve fikir teatisi için ekledim :)

Para üzerinden tartışmaya ise katılmıyorum. Çünkü sen Salih Dursun'a 2.75, Yiğit'e 2.5, Amrabat'a 8 verirsen adamlar senden bu fiyatı isterler ki gayet normaldir

salih de amrabat da yiğit de o paraları eder belki biraz azı. amrabat kaç yaşındaydı nasıl oynuyordu iyi hatırlıyoruz

Takip ediyordum bu hiyarlari ama bu yazilarindan sonra birakacagim. Demekki bir bok bildikleri yokmus.

Bu iki oyuncunun ederi toplam 2 milyon Euro yabancı kısıtlaması ile 3 milyon Euro eder +erkana ihtiyaç yok tarık 1 milyon euro yeter zaten seneye çöp. bknz veysel (bence veysel sabri ve hamit ile sağ bek olayını çözeriz transfere ihtiyaç bile yok. Veysel de tarıktan iyi oyuncu. Tarık en büyük özelliği su anda bizim oyuncumuz olmaması.)

açıkçası tekniktraktörü incesinden sonra okumadım

tayyip futbol fenerasyonunun saçma sapan yabancı sınırlaması yüzünden...

İhtiyacımız olan Tarık.Erkan a gerek yok hele bu Eskişehir in para kırma politikası olduğu sürece.

Geri
Üst Alt