- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize Kenan kaldı. Eskiden bir önyargı vardı yalan olmasında sezonun ikinci yarısını acayip geçirdi gelirse olumsuz bakılmaz.
Ben de Berk'i isterim yerli transferine düşündüğüm gibi giremedik beklentiyi biraz düşük tutuyorum bu sebepten.O herife sıcak bakamıyorum Mete bir türlü. 3-5 buy out neyse verilsin Berk Uğurlu alınsın artık. Bost-Berk-Yunus Emre yeterli.
Evet bize gelmesi çok zor EL yaparİyi mi Thompson ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bize Kenan kaldı. Eskiden bir önyargı vardı yalan olmasında sezonun ikinci yarısını acayip geçirdi gelirse olumsuz bakılmaz.
De bost bizim liderimiz. Evini terketme kralTurgay Zeytingöz vardı Gs Tv'de.
Melo, Çin'e gitmiş. Blackshear'ı tutmak istiyormuşuz ama isteyeni de varmış. Bost kalmak istiyormuş. Canaan içinde kalsın isteriz fakat Eurolig topçusu tutmak biraz zor demeye getirdi.
İdare eder Doğuş'tan sonra en çok top çalan yerli ribaunda da giriyor bugün Berk'te Telekom'a gitti zaten başka adam kalmadı.Fiziken iyi De defansı iyi mi bunun
Bu Sene fiziken efese eksik kaldık. Iyi olur gelsinİdare eder Doğuş'tan sonra en çok top çalan yerli ribaunda da giriyor bugün Berk'te Telekom'a gitti zaten başka adam kalmadı.