Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.131
- 7.082
- 2.358
Oyuncu kadrosunu da değiştirmediğimiz sürece bir halt olmaz. Çok kötü kadromuz var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adım adım gidedeğiz artık,önce koç rüştünü ispat etsin kadro geliştirilir.Hedef 2027 de NBA e hazır olmak.Oyuncu kadrosunu da değiştirmediğimiz sürece bir halt olmaz. Çok kötü kadromuz var.
Bu sene imkansız 2 hakkı kalmış takımın stajyer onu da tükettiOyuncu kadrosunu da değiştirmediğimiz sürece bir halt olmaz. Çok kötü kadromuz var.
Bu omuryi hangi kafayla aldı lan bunlarBu sene imkansız 2 hakkı kalmış takımın stajyer onu da tüketti
Gitmeden son bir vurgun yapalım dediler herhalde başka bir açıklaması yokBu omuryi hangi kafayla aldı lan bunlar
Biz Lig için kadro kuralimda önce sonra eurolig için ugrasiriZEurolig denen olaya katılmak icin nekadar para vermek lazim ?
Ahaha hemen silmiş twiti dePianetanın haberini çalıp basketbol şubeden biriyle görüşüp bilgi akışı sağlıyorum demiş bide allahın kolpacısı