Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

McCollum geçen sene Çin liginde 39.6 sayı ortalamasıyla oynamış inanılmaz bir istatistik.

Çok fena takım kurduk. Dyson saçması gelecek diye korkuyordum. Mccollum hamlesi çok iyi oldu.

E.Mccollum
B.Schilb
V.Micov
G.Calebb
S.Lasme
J.Dorsey

hepsi de atletik adamlar, Micov hariç. :D

Tanimiyorum ama istatistikler muazzam. Umarim paylasimci bir oyuncudur. Belli ki daha cok kendisi oynamayi seviyor ama Ergin Ataman arkadaslarini oynatan guardlari sever.

2014-15 Zhejiang (Çin): 39.6 sayı, 7.4 ribaund, 5.5 asist, 2.1 top çalma

Geçen sezon çin liginde ki, istatistikleri.. Asist ortalaması da gayet iyi bence

Helal olsun valla basketbolda hiç değilse kadromuz çok güzel oldu.

Bu bütçeye bu kadro büyük iş bravo Ataman :ka21:

Tecavüz tim gibi olduk havaya girdimi bu takım ortalığın .... !

Mccollum Schilb Micov Lasme Dorsey 5'i bu ligin en iyi beşi, Huertas gelse daha düzenli olurduk ama böyle de fena olmadı Dorsey-Lasme zaten ekmeğini taştan çıkarır, Micov zamanı gelmeden takım ihtiyaç duymadan ortaya çıkmaz, Mccollum ve Schilb makine gibi sayarlar, eğer tutturur ve tempoyu yükseltirsek ne fülker ne efes vız gelir.

Mccollum ve Schilb 2'sini bir arada oynatman için ancak böyle pota altı ikilisine sahip olman lazım onada sahibiz eğer sakatlık yaşamazsak, hücumda belki doğaçlama ama fark yaratıcı bir takımımız EL'de bu seviyede beş birkaç takımda anca var.

40 sayı ortalama nedir yahu bu adamın baya iyi olduğunu biliyordum ama 40 sayı ortalama ile oynadığını bilmiyordum ayrıca kadroda bu oldu
PG:McCollum-Şafak
SG:Schilb-Sinan-Göksenin
SF:Micov-Schilb
PF:Green-Ege-İzzet
C: Lasme-Dorsey
cidden çok sağlam oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, gelecek yıl Ekrem Memnun ile yolları ayıracakları iddialarına açıklık getirdi.
Basketdergisi’ne konuşan TBF Başkanı Erdenay, FIBA’da değişecek milli takım takvimi nedeniyle milli takım antrenöründen kulüp takımı çalıştırmamasını isteyeceklerini vurguladı.
Harun Erdenay, ”Ekrem Memnun ile yolları ayıracağımız şeklinde bir düşüncemiz yok. Gelecek sezondan itibaren FIBA’nın takvimi nedeniyle sadece milli takımı çalıştıracak antrenörlerle devam etmek istiyoruz. Ekrem Memnun için de bu geçerli” dedi.

Bunu yeni gördüm. İstifa etmeli hocamiz. Yemişim millisini.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, gelecek yıl Ekrem Memnun ile yolları ayıracakları iddialarına açıklık getirdi.
Basketdergisi’ne konuşan TBF Başkanı Erdenay, FIBA’da değişecek milli takım takvimi nedeniyle milli takım antrenöründen kulüp takımı çalıştırmamasını isteyeceklerini vurguladı.
Harun Erdenay, ”Ekrem Memnun ile yolları ayıracağımız şeklinde bir düşüncemiz yok. Gelecek sezondan itibaren FIBA’nın takvimi nedeniyle sadece milli takımı çalıştıracak antrenörlerle devam etmek istiyoruz. Ekrem Memnun için de bu geçerli” dedi.

Fenerasyon is basinda...

Fibanın takvimi girsin size. Aziz babamız öyle istedi demiyor da

Okben'i alabilirsek komple alalım. Kendi yaş grubunun en iyi şutörlerinden, altyapısı da sağlam. Çok sevinirim.

Bu arada Göktürk serbest bırakılmıştı sanırım, kadroda olduğuna emin misin?

Asıl hedef ekrem memnun ve atamanı Galatasaray'dan koparmak

Ataman Galatasaray dan ayrilabileceginin sinyalini verdi bile

Hele ekrem memnun gibisi yüz yılda bir gelir

Büyük ihtimal:

Okben Ulubay + Ersin Dağlı hamlesi yapacağız.

PG: Mccollum-Şafak-Doğukan
SG: Sinan-Göksenin
SF: Micov-Schilb-Okben
PF: C.Green-Dudley-Izzet
C : Lasme-Dorsey

gayet iyi olur.

Geri
Üst Alt