murat ince
Sarı Üye
- 10 Temmuz 2011
- 668
- 0
- 976
McCollum geçen sene Çin liginde 39.6 sayı ortalamasıyla oynamış inanılmaz bir istatistik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok fena takım kurduk. Dyson saçması gelecek diye korkuyordum. Mccollum hamlesi çok iyi oldu.
E.Mccollum
B.Schilb
V.Micov
G.Calebb
S.Lasme
J.Dorsey
hepsi de atletik adamlar, Micov hariç.![]()

Çok fena takım kurduk. Dyson saçması gelecek diye korkuyordum. Mccollum hamlesi çok iyi oldu.
E.Mccollum
B.Schilb
V.Micov
G.Calebb
S.Lasme
J.Dorsey
hepsi de atletik adamlar, Micov hariç.![]()
mccolumun savunması iyi midir
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, gelecek yıl Ekrem Memnun ile yolları ayıracakları iddialarına açıklık getirdi.
Basketdergisi’ne konuşan TBF Başkanı Erdenay, FIBA’da değişecek milli takım takvimi nedeniyle milli takım antrenöründen kulüp takımı çalıştırmamasını isteyeceklerini vurguladı.
Harun Erdenay, ”Ekrem Memnun ile yolları ayıracağımız şeklinde bir düşüncemiz yok. Gelecek sezondan itibaren FIBA’nın takvimi nedeniyle sadece milli takımı çalıştıracak antrenörlerle devam etmek istiyoruz. Ekrem Memnun için de bu geçerli” dedi.
Bunu yeni gördüm. İstifa etmeli hocamiz. Yemişim millisini.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, gelecek yıl Ekrem Memnun ile yolları ayıracakları iddialarına açıklık getirdi.
Basketdergisi’ne konuşan TBF Başkanı Erdenay, FIBA’da değişecek milli takım takvimi nedeniyle milli takım antrenöründen kulüp takımı çalıştırmamasını isteyeceklerini vurguladı.
Harun Erdenay, ”Ekrem Memnun ile yolları ayıracağımız şeklinde bir düşüncemiz yok. Gelecek sezondan itibaren FIBA’nın takvimi nedeniyle sadece milli takımı çalıştıracak antrenörlerle devam etmek istiyoruz. Ekrem Memnun için de bu geçerli” dedi.
Bunu yeni gördüm. İstifa etmeli hocamiz. Yemişim millisini.
| Stephane Lasme | Joey Dorsey | Ege Arar | ||
| PF | Caleb Green | İzzet Türkyılmaz | Servet Kurnaz | |
|---|---|---|---|---|
| SF | Vladimir Micov | Blake Schilb | ||
| SG | Sinan Güler | Göksenin Köksal | Göktürk Ural | |
| PG | Errick McCollum | Şafak Edge | Doğukan Şanlı |
bu caleb tirt cikmasin
Stephane Lasme Joey Dorsey Ege Arar PF Caleb Green İzzet Türkyılmaz Servet Kurnaz SF Vladimir Micov Blake Schilb SG Sinan Güler Göksenin Köksal Göktürk Ural PG Errick McCollum Şafak Edge Doğukan Şanlı
An itibari ile kadromuz.Sanırım Okben de kiralık olarak gelecek.