Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Pargo-1.5 m dolar-
Micov-650b dolar
Strawberry-800b dolar
Fesenko-500b dolar
Lasme-1m dolar
Gabriel-800b dolar
Chuck-500b dolar
Sinan-900b dolar
Göksenin-500b dolar
Ege-100b dolar
7.5m dolar oluyo,başarı için küçümsencek bi mebla değil
geriye1.5 m dolara predzilc-oğuz falanda alınıyo,
davis devam etmesse gabriel-ege idare edilinip lasme'de yardımcı olur+pivota oğuz takviyesi,davisten +500 dieblara verilir şütör da tam olur takım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Schilb ve Mccollum en az 1,5 milyon USD alacak bu ikili

Ben de kalmamaları taraftarıyım ama hoca bunların kalmasını istiyor.

Bari yapılacak tüm transferler nokta atışı olsa ve rotasyonu kaliteli tutabilelim ki bu seneden de daha iyi şeyler çıksın ortaya

Schilb yerine 2-3 oynayabilen istikrarlı, fena savunması olmayan bir şutör alsak bence çok daha iyi olur.

Ama yapacak bir şey yok hoca bu şekilde planlıyor kafasında demek ki

Lebron Schilb'in kalmasi cok dogru bir karar

Ömer Yalçınkaya'nın bugünkü açıklamalarına göre 1 numaraya yabancı kesin alacağız. Yüksek kalibreli bir oyuncu olacağına benziyor. Brad Wanamaker'i ciddi zorlamalıyız eğer orda 1,5 m €'ya kadar çıkıp seviye atlamak istiyorsak.

Ömer Yalçınkaya'nın bugünkü açıklamalarına göre 1 numaraya yabancı kesin alacağız. Yüksek kalibreli bir oyuncu olacağına benziyor. Brad Wanamaker'i ciddi zorlamalıyız eğer orda 1,5 m €'ya kadar çıkıp seviye atlamak istiyorsak.
Wanamaker çok iyi bir sezon geçirdi. Alabileceğimizi sanmıyorum. Ama keşke gelse tabi

Acaba Noah Gasol Ömer'Den biri Avrupaya döner mi :D Çok çok zor.Galiba Ömer daha yeni 12mden kontrat yaptı.Noah ve Gasolu de NBA'de havada kaparlar.Patrick Young sakatlıktan nasıl döner.Alexis Ajinca da var mesela.NOP da çok süre bulamıyor bir ara yine yazılmış.Çok uzun bi eleman 2.16 falan.O da avrupa da iş yapar.

Schilb yerine şutör birini alin bari. Schilb denen herif boş olduğunda atmiyor. Önünde adam olunca şut atmaya çalişiyor. Tam bir dengesiz.

Su son durumlara bakildiginda benimde herkes gibi tek canimi sikan Schilb in durumu oldu. Onu gondersinler bir sekilde, yerine daha temiz bir sutor alalim, Diebler vs gibi.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

şilb 7. yabancı olacak ve 400k almaya devam edecekse kalsın ya

65-70 maç oynayacağız boru mu arkadaşlar

Efes-Bourousis dedikoduları epey fazlalaştı. Fazla olması gerçek olduğu anlamına gelmez tabii, çoğu birbirini kaynak gösteren haberler.

Ama daha önce de söylemiştim tekrar edeyim.
Saric-Brown
Bourousis-Dunston-Tyus-Ahmet

Saric gittiği için oraya bi uzun daha alacaklar ama pivot rotasyonuna etkisi yok çünkü Dunston, Tyus ve Ahmet 4 oynayabilen uzunlar değil. Birini bırakmaları muhtemel, çöksek çok iyi olur.
Hangisi olsa olur bana göre. En iyisi Dunston olur tabii ki ama Tyus da olsa Ahmet(o hatayı yaparlar mı bilmiyorum) de razıyım açıkçası.

Dunston'ı Efes'in bırakması imkansız,2.ci bırakmıcakları Derrick Brown olur,geri kalan hepsini şutlarlar.

Arroyo kalibresinde olmasa da hem tecrübesi hem de oyun tarzı nedeniyle Mardy Collins'in alınmasını isteyebilirim. Adam fizik olarak Avrupa basketbolunda Billups gibi kalıyor ve top organize etme konusunda da hiç fena değil. Şut dezavantajı da olamdığı için Ergin Ataman'ın çok iyi kullanabileceği bi adam. Hem NBA geçmişi olduğu için bu yaşlar(32) fazla değil onun için.
Maç içinde McCollum'un top getirdiği ve oyun kurma işini 2-3-4 numaralara paylaştırdığımız bölümler dışında oyun kurucunun organizasyonuyla oynayacağımız bölümler için 15-20 dakika arası çok ideal bi gard olabilir.

Tabii en üst seviyede birine para yetmeyeceğini düşünerek, üstüne Collins'in çok pahalı olmadığını fark ederek konuşuyorum.

"Bu sene ise Semih, Oğuz ve Ömer Aşık ile bana göre turnuvanın en iyi beş numara rotasyonu bizde olacak. [...] Oğuz bu sezon ligde yeterince süre bulamadı ama onun da ciddi bir kalitesi var ve şu anda oynamaya aç bir oyuncu."
Ergin Ataman

Galatasaray Odeabank, 2.16'lık pivot Alen Omic ile anlaştı. Uzun forvet için Victor Rudd ile ilgileniliyor. (Vatan)

Ck5JFkOXIAAF_fH.jpg

Ne Omiç'i ya çok yumuşak bir adam. Deplasmanda ezerler bunu.

Alen Omiç savunma tarafında sıkıntılı olsa da hücum için iyi transfer olur. Pota altına +2.10'luk bir uzun gerekiyordu. Omiç işi olursa yanına atletik savunmacı bir pivot da lazım.

Gran Canaria'da iyi oyuncular var. Kevin Pangos da aradığımız PG olabilir, Pana ilgileniyormuş. Biz alsak güzel olurdu.

Geri
Üst Alt