Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Örtel serbest değil ki.Fülker'de Vesely kalmış Udoh da kalırsa kötü olur.

Örtel serbest değil ki.Fülker'de Vesely kalmış Udoh da kalırsa kötü olur.

Serbest bırakabilirlermiş işte.

Serbest bırakırlarsa ücretinin %25-30'unu da ödemek durumunda oluyormuş Efes üstüne.

Barcelona ve Madrid pusudaymış.

Schilb: "Galatasaray ve menajerimle çok kez konuştum. Anlaşmaya, beraber Euroleague'de olmaya yakınız." (Eurohoops)

Hiç gerek yoktu Şilib'in kalmasına.2 oyun kurucu,1 uzun alıp transferi kapatacaktık.Şimdi 2 hakkımız kaldı.2 hak da oyun kurucuya harcanır muhtemelen.Micov'u zaman zaman 4'te oynatır bu sene olduğu gibi.

Bu sene 6-7 kere denk geldi izledim basket maçlarımızı en çok sövdüğüm bu schilb denen adamdı bi üçlük sokamıyor adam

Bu sene 6-7 kere denk geldi izledim basket maçlarımızı en çok sövdüğüm bu schilb denen adamdı bi üçlük sokamıyor adam
Aslında bakarsan sen tam ters zamanlara denk gelmişsin. İyi bir oyuncu değil, sadece şutu ortalama diyebiliriz. Savunmada çok kötü. Sert deplasmanları kaldırabilecek kalitede bir isim değil.

Schilb'in kalması kötü olmuş. Laubali, beş para etmeyen bir adam. Gününde olacak da 2 üçlük atacak diye bekle Allah bekle.

Ulan su anda takimda en gereksiz adam konumunda bu Schilb. Kesinlikle ihtiyacimiz yok yani bu adama, cok net. Zaten çöp seviyesine yakin bir seviyede. Gelmeden once milli takimda 3-5 is yapiyordu,simdi orada da ayri çöp. Bu gitmezse bir uzun daha eklenmez ki cok ihtiyacimiz var boyle bir adama da, 2 kisanin alinacagini dusunursek.
Yani bu Schilb kalacagina Lasme nin riskine girilsin, vallahi uzun acigini kapatir hic yoktan, en azindan oynarsa performans alabilecegimiz bir riski almis oluruz.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

%40la 3luk atan adama 3luk atamiyor demek

GulUnCH

Savunması zayıf bir takım gibi görünüyoruz suana kadar ne yalan söyleyim Ergin hocam sanki biraz yanlış takım kuruyor gibi ama gene diğer 2 yabancıyı görmek lagzım imparatora güvenim sonsuz hayırlısı diyelim.

Adams/Kenan/Şafak
Diebler/Sinan/Göksenin
Micov/Emir/Schlib
Tyus/Daye/Ege
McGee/Krstic/Oğuz

Hayaller, hayaller..

Okben, Emircan ve Ahmet'in acilen alınıp kiralanması lazım. Ege ve Kutay da kiralanabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

%40la 3luk atan adama 3luk atamiyor demek

GulUnCH

Aslında sorunu oyun içinde çok kritik yerlerde top kaybı yapıyor ve konsantrasyonu bozuluyor. Abdi İpekçi'deki maçlarda yine taraftarın enerjisi ile falan bir şekilde o handikapını kapattık ama deplasmanlarda ben Schilb'in çok fazla dağıldığını ve takımı da bozduğunu gördüm. Bize gelmeden önce Schilb nasıldı onu bilmiyorum. Bu sene konsanstrasyon sorununu çözecekse ok ama Euroleague atmosferi o tip hataları kaldırmıyor. Bize pahalıya mal olur.

Geri
Üst Alt