Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Lasme+guard yapıp Schilb'i dehlesek muhteşem olurdu.

Olabilecek en iyisi bizim için

PG: Russ-Sinan-Can
SG: Goudelock-Göksenin
SF: Micov-Diebler
PF: Daye-Thompson
C: Lasme-Tyus-Krstic

Andrew Gadalak iyi skorer ama tam kapalı kutu ya. Gününde olunca coşar ama olmayınca takıma zarar verir ki savunması da sıfır bu arada. Onun yerine Darius Adams reisi isterdim. Hem 1-2 oynar, hem daha istikrarlıdır hem de az çok savunması vardır. Goudelock kadar da fiyatı yoktur.

BASKETBOL | Galatasaray Odeabank, yıldız oyuncusu Blake Schilb ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kaynak 3puan.com

Bir de yıldız oyuncu demiş denyolar.

Darius Adams yıllık 1.5 milyon dolara çine gitmiş Guedlock ın gecen sene oynadıgı takıma yani onun yerine almışlar Adams hayalleride bittigine göre Markovic ve Guedlock tan biri benim için artık süpriz olur.

Koponen 1.100'e falan gelir. Russ Smith anlatılanlara göre belli ki kopuk uçurtma, free takılan bir adam (ben tanımıyorum yazılanlara göre diyorum). 2. adamın biraz daha düzen adamı, aklı başında olması iyi olur.

Rochestie de olur.

Koponen 1.100'e falan gelir. Russ Smith anlatılanlara göre belli ki kopuk uçurtma, free takılan bir adam (ben tanımıyorum yazılanlara göre diyorum). 2. adamın biraz daha düzen adamı, aklı başında olması iyi olur.

Rochestie de olur.

Adams Smithin yanına tam uyardı bence bizimkiler guedlockı zorluyorlar yada sadece Smithle sezonu götürecekler.

Banvı hakkını sezon ortasında kullanırız diyip yaparlarmı yaparlar hiçte düşünmüyor değilim.

Sanırım bunu diyorsun:

1170688.png

Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Andrew Goudelock'ı istediklerini ancak şu an için ücretinin yüksek olduğunu söyledi.

Radyo Bilyoner adlı programa katılan Yalçınkaya, şu açıklamaları yaptı: “Andrew Goudelock’ı transfer etmek istiyoruz ancak şu anda oyuncunun istediği ücret çok yüksek. İlerleyen günlerde bu konu netleşecek. 1-2 transfer daha yaparak hazırlıklarımıza başlamak istiyoruz.”

Geri
Üst Alt