Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Galatasaray Odeabank, Capo D'Orlando'nun yıldız oyun kurucusu Bruno Fitipaldo ile görüşüyor.

bruno-fitipaldo.jpg

Bruno Fitipaldo ile ilgileniyormuşuz.
urugaylı guard FİTİPALDO 11 maçta 15 sayı ortalama 7.5 asist ve 2.4 ribaund ortamasıyla oynamış son takımnda..

Ergin Ataman: "Darius Adams ile anlaştık, ama o gece 15 Temmuz yaşanınca imzalamayacağını söyledi."

Son düzenleme:
Hep bir bahane var. Ergin Ataman artık Bahaneci Ataman oldu gözümde, bu imaj nasıl düzeltilir bilemiyorum.

Galatasaray Odeabank, son yabancı transferini şubat sonunda McCollum'u 3 aylık sözleşme ile geri getirerek yapmak istiyor. (Eurohoops)

Şimdi her zamanki gibi rezalet bir sezon geçiriyoruz, öne çıkan 1-2 oyuncu var gelecek sezon muhtemelen Pleiss'i A lisansı olan Euroleague takımında izleyeceğiz ne anladık bu işten?

Berkay Candan (1993)
Barış Ermiş (1985)
Kaya Peker (1980)
Emircan Koşut (1995)
Muhammed Baygül (1992)

Birkan Batuk (1990)

Yerli kalitemiz yerlerde sürünüyor. Bunlardan 2-3 tanesini alabilirsek iyi olur.

Galatasaray'ın teklifini reddeden Errick McCollum, Darüşşafaka Doğuş ile anlaştı. [via @ajansspor]

Utanmadan bir de yeni oyuncu mu almaya çalışıyorlarmış? Hangi yüzle? Alsak bu seneki 4. yabancı guard transferimiz olacaktı. Başarıya bakıyosun 0.

Bizim almamiza gerek kalmadi zaten.Gidip playofflarda fbyi disarda yenecek halimiz yok.Icerde bile yenecegimiz mechul.EL'de zaten zictik.Dun de Banvit'e elendi beyefendi.Daha fazla kulubumuzu zarara sokmasin artik.

Yine boş beleş bi topçu.

Pangos'un neresi boş beleş yav :D

Çok iyi oyuncu bence.

Gran Canaria maçlarımızdan beri istiyorum bizim şartlarımıza uygun kaliteli bir oyuncuydu.
Ergin Ataman'ın tarzına da uygun neden almadık şaşırmıştım

Ama gelecek sezon EL oynamayacağız o yüzden gelmez gibi

Gergin hocam oyun kurucu koleksiyonu yapıyor.

Geri
Üst Alt