Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

aslında çok iyi yapı oluşmuştu, oturmuş bir iskelet vardı. Şimdi her şey yeniden kuruluyor. Umarım geçen seferden daha başarılı olur.

Hoca baya iyi yabanci buluyor. Belki bu da 1-2 seneye Euroleague yapar.

ne ki euroleague hoca ztn euroligin sahibi gibi takılan ifbyi tokatlamadı mı çat çut
bize burda kalıp ben bir ARSLANIM diyecek adamlar lazım.

Yabanci oyuncular, hele amerikanlar avrupada ama nadir ayni takimda 1 seneden fazla kaliyorlar. Biz bir oyuncuyu iki sene takimda tutabilirsek sevinelim. Bizim bütceyle öyle bizde 3 sene falan kalacak adam bulmak baya zor bence.

Şutu pek yok ama delici bir herif. Savunması da iyi gibi.

Sürekli çembere gitmeye çalışan, ayakları çok çabuk, hızlı; savunmada da birebirde zor geçilen, top kapma potansiyeli olan bir herif hayal et.
Gayet iyi transfer özellikle savunması daha iyidir. Ayrıca delici bir guard,tek sıkıntı asist özelliği yok.

Hamilton'u fener de istiyor diyorlardı. fener istediğine göre iyi topçu. Videolardan izlediğim kadarıyla şutu iyi değil, içeriye drive edip smaç vurmayı seviyor. Taraftarın seveceği tarzda bir oyuncu. Eski oyuncumuz Robert Hite'ye benzettim biraz.

Seni
Hamilton'u fener de istiyor diyorlardı. fener istediğine göre iyi topçu. Videolardan izlediğim kadarıyla şutu iyi değil, içeriye drive edip smaç vurmayı seviyor. Taraftarın seveceği tarzda bir oyuncu. Eski oyuncumuz Robert Hite'ye benzettim biraz.
Senin dedigin Dacka'daki olmali. Onu aldilar.

andrew goudelock bize geleceğini ima eden bir tweet atmış ama hesabı hacklenmiş diyorlar. yine de heyecan verici bir olay ;D

bari James Harden'ı filan hackleseydiniz daha çok yankı bulurdu.

Galatasaray Doğa Sigorta, Türk Telekom'dan R.J. Hunter ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Theodore’u salmış Kazan. Ne durumda acaba?

Bir de 5 numaraya Devin Williams’ı alabilsek Tofaş’tan müthiş olur.

Geri
Üst Alt