Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Sosyal medya konusunda gerçekten müthiş işler yapılıyor 2 haftadır. Bu sene basketbolda yönetim tamamen değişti. Güzel şeyler görüyoruz. Bütçe inanılmaz düşük olacak ama en azından umut var. 3-4 senedir bu yoktu.

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Daryl Macon'ı kadrosuna dahil etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki oyun kurucu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Videolardan izlediğim kadarıyla 2 sene bizde takıldıktan sonra İspanyol baş altı Euroleague takımlarına gidebilecek bir herif. Baskonia, Valencia gibi.

Hocamız yine 1'den 5 çıkartmak için var gücüyle çalışıyor. Şu an Galatasaray'ın tüm şubelerde sahip olduğu en çalışkan personel olabilir, belki Efe Güven'le beraber.

Ertuğrul Erdoğan boş transfer yapmaz diye düşünüyorum aldırdığı adamlar yine iyiye benziyor.

Brock Motum’a işin savunma kısmında birazcık sövebiliriz. Ama bu bütçelere göre yine de iyi transfer diyebiliriz sanırım. Ben bir şekilde yine Euroleague’de devam eder diye düşünüyordum.

Geri
Üst Alt