- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
Ndour seneye bizde kalmalıKravish veya Ndour yerine Alpha Kaba Purcell yerine Colson hamleleri takımı bir tık daha yukarı çekecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndour seneye bizde kalmalıKravish veya Ndour yerine Alpha Kaba Purcell yerine Colson hamleleri takımı bir tık daha yukarı çekecektir.
Eda Ece Galatasaraylı. O değilde lafı iyi avratlara getiriyorsunBuğrahan Eda Ece ile takılıyormuş. Karıdan anlayan adamın kötü olma ihtimali yok gelsin.
Tayyarem bu aralar kıpır kıpır üstad... Doymak da bilmiyor.Eda Ece Galatasaraylı. O değilde lafı iyi avratlara getiriyorsun
Buğra bize çok yakınmış ama Efes'in teklifi daha yüksek gelince uzatmış 2 yıllık.Ekstrası olmayan bir arkadaş. Onuralp, Doğuş takımlarında kaldı Egehan, Efes'e gitti, Buğrahan'da olmayacak deniyor seçeneklerde azaldı haliyle. Yiğit, Muhsin, Berk gibi oyunculara gidilebilirdi. Beşiktaş'taki Furkan'da iyi mesela.
Buğrahan baya bir sorun çözerdi yazık oldu.Buğra bize çok yakınmış ama Efes'in teklifi daha yüksek gelince uzatmış 2 yıllık.
Efesin bırakacağına hiç inanmamistimBuğrahan baya bir sorun çözerdi yazık oldu.
Ben de geliyor falan yazılınca şaşırmıştım ligde kullanıyorlar neticede piyasada yerlide pek yok takımda tutmaları normal.Efesin bırakacağına hiç inanmamistim