Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Bi videoyu seyrettim,İyi şut atan ,iyi penetre eden hareketli bir oyuncu izlenimi verdi.Takım oyununa katkı verir diye umuyorum, AEKdan alınmış olmasıda iyi bir referans bence.

Gelen yabancilar ne katki verir bilmiyorum ama gecen seneyi yakalamak icin Sadik kendini gelistirmeli ve Muhaymin de surpriz katki vermeli

1658501592965.webp

Bizde oynayan oyuncuya dayanamıyor bunlar.

Geçen sene oluşan sinerjinin üstüne daha iyi takım kurmamızı beklerdim şahsen. Geçen seneki takım Eurolig potansiyelli oyunculardan oluşuyordu ki iki tanesi Eurolig yapmasa bile milyon dolarlık kontrat buldu. Bu seneki takımın tavanı belli uzayıp kısalmaz belli standartta kalırız bence.

Net güvenilebilecek 3 tane adam var; Bost, Angola, Ennis; Angola bile ? hatta. Diğerleri sakatlık sorunu olan veya yetenek olarak kısıtlı adamlar. Seviye atlamamız gerekirken geri gittik. Bir beklentim yok. 3 numaraya baksana, yine Şutör 61'e kaldık.

Bu arada 5 numaradakileri böyle okuyunca Faryd Mondragon dönmüş gibi oluyor :berkan:

Hep şöyle bir beklenti oluyor az bütçeyle büyük başarı yakalayalım böyle bir dünya yok bir önceki sene daha fazla bütçeyle az daha küme düşüyorduk. Senin koyduğun para kadar hatta daha fazlasını Karşıyaka, Telekom, Tofaş, Bahçeşehir vs. de koyuyor şimdi sen seneye bunların hepsini geçeceğinin garantisi verebilir misin Efes'i Fener'i saymıyorum bile.

Net güvenilebilecek 3 tane adam var; Bost, Angola, Ennis; Angola bile ? hatta. Diğerleri sakatlık sorunu olan veya yetenek olarak kısıtlı adamlar. Seviye atlamamız gerekirken geri gittik. Bir beklentim yok. 3 numaraya baksana, yine Şutör 61'e kaldık.

Bu arada 5 numaradakileri böyle okuyunca Faryd Mondragon dönmüş gibi oluyor :berkan:
Muhaymin showa hazır ol

kolombiya'da basket mi oynanıyor yav

kolombiya'da basket mi oynanıyor yav
. Basketbol oynamayı çok seven Braian 14 yaşına geldiğinde İngilizce bilmemesine rağmen daha üst seviyede basketbol oynayabilmek için ABD’ye gitme kararı aldı ve ailesinden ayrılarak Nevada’da basketbol programı ile ünlü Findlay-Prep oklunda lise yıllarını geçirdi.

Antepli Alpha Kaba Buducnost'a imza atmak üzereymiş. Bir basketbol kültürü olsa da ekonomik olarak kıçı kırık Karadağ takımı alabiliyorsa hemen aklını çelip alalım, cidden 1 değil 2 vites birden artırmış oluruz. Valencia'ya falan gitse kapışamayız da demekki ücret olarak alınabilir seviyede.

Geri
Üst Alt