- 6 Eylül 2014
- 94.137
- 64.920
- 4.608
Point guardoyun kurucu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Point guardoyun kurucu mu?
çok iyi.Aliağa petkim'den David Efianayi ile anlaşılmış.

Buna vasat diyorlar nediyonEbuka Izundu
Artık kısa.
![]()
Alabilir miyizOrtalama bir herif ana rotasyon için olduğunu sanmıyorum 7 yabancının 7. gibi. Ulm'deki Trevion Williams baya parladı bu sene Euroligciler kapmadan nokta atışı hamle olacaktır.
Alınır max. 300 bin dolara oynuyordur.Alabilir miyiz
Tanımıyorum.Buna vasat diyorlar nediyon
Geçmis sezondan daha kötüsü yok zaten süper moderatorumYakup hoca bence iyi bir takım kuracaktır bütçeye oranla. Geçmiş sezondan daha iyi bir sezon olacağını düşünüyorum.
Maalesef artık hedef olarak geçmiş sezondan iyi olalım yeter diyoruz. Üzücü ancak bütçe meseleleri hep. Belki Yakup hoca ile BCL olursa olur...Geçmis sezondan daha kötüsü yok zaten süper moderatorum
Euroleague takımları ilgileniyorsa son ana kadar bekliyorlar reis, umdukları paraya yakın veren olursa gidiyorlar, o parayı bulamazlarsa Eurocup veya BBL takımlarından kim verirse ona artık.Ortalama bir herif ana rotasyon için olduğunu sanmıyorum 7 yabancının 7. gibi. Ulm'deki Trevion Williams baya parladı bu sene Euroligciler kapmadan nokta atışı hamle olacaktır.
Geçen sene Tj Shorts'ta büyük çıkış yapmıştı herkes Eurolig yapacak dedi Eurocup takımına gitti bu adamın da Avrupa'da ilk senesi olduğu için alınabilir görüyorum 1 sene daha ne yapacağını bekleyebilirler.Euroleague takımları ilgileniyorsa son ana kadar bekliyorlar reis, umdukları paraya yakın veren olursa gidiyorlar, o parayı bulamazlarsa Eurocup veya BBL takımlarından kim verirse ona artık.