Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Geçen sene Tj Shorts'ta büyük çıkış yapmıştı herkes Eurolig yapacak dedi Eurocup takımına gitti bu adamın da Avrupa'da ilk senesi olduğu için alınabilir görüyorum 1 sene daha ne yapacağını bekleyebilirler.
Olabilir. Colson’da da böyle oldu. Bizim lig, Euroleague takımlarının iyi bir sınav olarak gördükler bir lig aslında. Bizim baş altı takımlarında iş yapan herifleri gözleri kapalı alırlar güven olarak.

Bu sene basketbolda bazı şeylerin planlı gittiği kesin bu transferlerin bu kadar erken yapılması iyiye işaret

Alınır max. 300 bin dolara oynuyordur.

O kadar bile almiyordur bence. 1,5 sene önce yarim sezon icin Cabocloyu getirmislerdi ve o 130 bin euro net almis. Bir kere tesadüfen Bayern ve Alba Berlin haric ligde kimse 250 bin net den fazla maas ödeyemiyor diye okumustum. TJ Shorts Bonn'da 170 bin net maas almis. Ve bundan önceki sezon ligin en iyi hücum oyuncusu secilmlisti.

Bizim istedigimiz Livingston mesela MVP oldu Alman liginde ve tek 180 bin brüt maas aliyormus. Biz 300 bin net önersek hemen gelir gibi.

bbc420bea5164ca6aedfbb1d2c22d245.jpeg

2023-24 sezonunda sarı kırmızılı formamız ile mücadele eden profesyonel oyuncularımız İsmet Akpınar, Dee Bost ve Miralem Halilovic ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Oyuncularımıza göstermiş olduğu gayret ve emekler için teşekkür eder, kariyerlerinin devamında başarılar dileriz.

bbc420bea5164ca6aedfbb1d2c22d245.jpeg

2023-24 sezonunda sarı kırmızılı formamız ile mücadele eden profesyonel oyuncularımız İsmet Akpınar, Dee Bost ve Miralem Halilovic ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Oyuncularımıza göstermiş olduğu gayret ve emekler için teşekkür eder, kariyerlerinin devamında başarılar dileriz.
çok iyi - 2 tane boş

1 taned liderken 50 metreden hücumun 3üncü saniyesinde satış 3lüğü kasan adamlar gitmiş.

Net guard lazım şimdi.

Diğerleri içinde ivedilikle haber bekliyoruz Sadık, Buğrahan dışında hepsi şut maaşından kurtulacaksak Sadık'ta şut.

İsmeti göndermek saçmalık değil mi yav faydalıydı herif

Palmer'i biraz ufak kalmamız sebebiyle tercih etti sanırım hoca bir adette saf pg bekliyorum.

Yabancı transferleri hep ligimizden yapıyoruz ve öne çıkan isimlerdi bana göre.

Geri
Üst Alt