- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.430
- 5.068
Cevval 1 ekip mi kuruluyor yoksaGitmez.
Kesin yorumumu transferler bitince yapacağım ama bu sene FIBA CL’de final oynarız diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevval 1 ekip mi kuruluyor yoksaGitmez.
Kesin yorumumu transferler bitince yapacağım ama bu sene FIBA CL’de final oynarız diyorum.
Ben Yakup hocaya çok güveniyorum ya, Daçka’da kısıtlı bütçe ve taraftar desteğinden yoksun şekilde çok iyi işler yaptı. Ergin Hocanın tornasından geçti. Teknik taktik açıdan iyi seviyede bir hoca olduğunu düşünüyorum. Daçkada bile 7-8 tane gencoyla 1 yabancıyla çeyrek final yapıyordu az kalsın FIBA CL’de. Baş antrenörlük seviyesine yeni geldi, kendini ispatlama isteği vs vs..Cevval 1 ekip mi kuruluyor yoksa
Ten rengimiz benziyor olabilirDelgado’yu sana çok benzetiyorum.
O parkede air ball atıyor sen de forumda.Ten rengimiz benziyor olabilir
Her gün bu şarkıyla güne başlıyorum sanada öneririmO parkede air ball atıyor sen de forumda.
hoca gayet iyi yaw. yanlız basket işine biraz bütçe ayırsınlar bir zahmet. ülker-efes gibi 30 milyon euro ayırıp zarar edilmesin tabiki ama sağlam bir sponsor bulunup 10-15 m eur bütçe ile gs taraftarı bu hoca ile iyi bir kadroda buluşabilirse, aynı ünal aysal dönemi gibi yerel ligde şampiyonluk neden olmasın?Ben Yakup hocaya çok güveniyorum ya, Daçka’da kısıtlı bütçe ve taraftar desteğinden yoksun şekilde çok iyi işler yaptı. Ergin Hocanın tornasından geçti. Teknik taktik açıdan iyi seviyede bir hoca olduğunu düşünüyorum. Daçkada bile 7-8 tane gencoyla 1 yabancıyla çeyrek final yapıyordu az kalsın FIBA CL’de. Baş antrenörlük seviyesine yeni geldi, kendini ispatlama isteği vs vs..
Eczacibasi 8 sampiyonlukla onumuzdeydi. Bizim 4 sampiyonlugumuz vardi. Zaten 90'dan sonra Efes'in yillari basladi.hoca gayet iyi yaw. yanlız basket işine biraz bütçe ayırsınlar bir zahmet. ülker-efes gibi 30 milyon euro ayırıp zarar edilmesin tabiki ama sağlam bir sponsor bulunup 10-15 m eur bütçe ile gs taraftarı bu hoca ile iyi bir kadroda buluşabilirse, aynı ünal aysal dönemi gibi yerel ligde şampiyonluk neden olmasın?
ah ulan 90lara kadar ülkenin basketbolda da en fazla şampiyon olan takımıydık.
Cevval 1 ekip mi kuruluyor yoksa
Palmer için ne dersin üstad, BCL için iş görebilecek bir isim gibi duruyor.Otis ağabeyi açıklayalım artık alınanlar arasında ortalama üstü tek eleman ses seda çıkmadı hala.