Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

lise takımdan asgari ücrete transfer gibi özel video yapmışlar bi de

Ergin Hoca’nın normal sezonda ligde aldığı tek mağlubiyet olan Aris maçında(içeride 70-73) 24 dk ile sahada en çok kalan isim olmuş Aris adına ama 5 sayı atmış.

Yarı finalin bir maçında 11 atmış.

aldığımız oyuncuların hepsi iyi sezon geçiren isimler. Savunma ve hücum anlamında da dengeli isimler. Bence başarılı olur bu takım.

7 yabancı sebebiyle her pozisyon için yüksek beklenti yoktu da C ve Pg'de işportaya kaçmasınlar.

Transfer çalışmalarına dair Yakup Sekizkök: "Galatasaray taraftarına şunu söylemek istiyorum yeni sezon için seçtiğimiz oyuncular hep çıkışta olan isimler. Kısa oyuncularımız daha çok hücum gücüyle ön plana çıkmış oyuncular ama seçim yaparken herhangi bir savunma zaafı olmamasına dikkat ettik. Uzun oyuncuları ise geçen yıl problem yaşadığımız ribaund ve savunmada kuvvetli isimlerden seçmeye çalıştık. 3 transfer daha yapacağız. Yeni ekleyeceğimiz uzun ve kısa oyuncunun da savunmacı olmasına özen gösteriyoruz. Pazarı takip ediyoruz. Eğer takımı üste çekecek, bütçemiz, imkanımız dahilinde bize sınıf atlatacak bir oyuncu bulursak şartlarımızı zorlayacağız. Bu konuda yönetim de adım atacaktır. Taraftarımız kısa süre içinde takımı tamamlayacağımızı bilsin"

Türkiye liginin orta sıralarında ve Almanya liginin orta sıralarında iş yapan oyuncuları alıyoruz.
Geçen seneki kadar savunma problemi yaşamayız, ligden düşme tehlikesi geçirmeyiz ama 4-5. sırada bir yerlerde takılırız. Çeyrek final veya yarı finalde de eleniriz.

Geri
Üst Alt