- 13 Şubat 2009
- 27.629
- 25.122
- 3.468
Öncelikle eski kullanıcı adın ne? Sen kimsin yani?
Pitsipolis belki Pozecco’dan daha iyi başlamıştır, sonrası ortada. Eurocup şampiyonu hoca olan Mitroviç’i getirdin sonuç ortada. Pozecco kötü koç değil bizim seviyemiz için ama şube bu zihniyetle yönetilip üvet evlat muamelesi görmeye, menajerlerin kucağında gezmeye devam ederse Pozecco da çok kısa sürede potanın tuğlaları tadında bir takımın koçu olacak.
Şu anda klasik yeni hoca gazı da var takımda. Göreceğiz.
Çok değil maksimum 1 sene sonra siz yine Pozecco zurnacısı gitsin dediğinizde ben Yakup gitmesin dediğim gibi Pozecco da gitmesin çünkü uzun vadede değişen bir şey olmayacak diyeceğim.
Ama koç gidecek yeni bir isim gelecek, takım yine ilk etapta reaksiyon verecek ve sen gelip bir Berkan Yavuz vardı Pozecco gitmesin diyordu nerde o diyeceksin ve ben bu sefer böyle 3-4 paragraf açıklama yapmayıp “Eşşeğin şeyinde” diyeceğim.
Sekizkök gönderildiğinde de yazdım. Şubede zihniyet değişmediği sürece bu branşta bir şey olmaz. Yeni hoca gazı bittiği anda bu takım bu kadar işte. Prime Phil Jackson ile Ataman aynı anda gelse yine değişmez. İlk 5-6 hafta bir şeyler değişmiş gibi gözükür sonra yine aynı tas aynı hamam.
Bir şekilde Huertası yensinler başka bir şey istemiyorum artık nasıl yaparlarsa.
Yakup gittiğinde, Pozecco geldiğinde yazmıştım. Şube yine yanıltmadı. Ben yine, bu kez de, bir kez daha koç gitmesin diyorum. Bu şubedekiler para yemek için orada. Şube zihniyeti değişmediği sürece istediğimiz koçu getirelim. Böyle devam edecek.