Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

can Topsakal açıklama yapmış huertas ta yol kaydettik diye
yemin ederim müthiş bir takım oluyoruz ve en güvendiğim isim Ergin hocam.

Can Topsakal: ''Huertas transferinde olumlu aşama kaydettik. Şu an için her şey olumlu gözüküyor. Transferi bitirmek üzereyiz. Salı günü son yanıtı alıp, açıklamak istiyoruz.''

Diğer takımlar gibi 20-25 milyon euro bütçemiz olsa kimleri alırız düşünemiyorum bile

Diğer takımlar gibi 20-25 milyon euro bütçemiz olsa kimleri alırız düşünemiyorum bile

Bizim camia fener gibi para bassaydı emin ol şuanda Sampıyonlar ligini ve Euroleague kupasını kaldırmıştık... ama ben doğdum doğalı Galatasarayda hep mali sıkıntı var anasını satayım

Vay be klübün mevcut durumu düşünüldüğünde hayal bile edemediğimiz bi kadro kuruldu,takımın yaş ve kısalığı sorun olmaz inş

Atletik ve takım savunması güçlü bir takım tamda bize yakışacak şekilde olur.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

En azından bu şubede düzgün işler yapılıyor.

PG: Huertas-Safak
SG: Schilb-Sinan-Goksenin
SF: Micov-Schilb
PF: Caleb-Ege-İzzet
C: Lasme-Dorsey
harika oldu bence Eurocup'in 1 Ligin 2 numarali favorisiyiz.

Son düzenleme:
Basketbolun transfer politikasını kim yönetiyorsa hemen futbolada el atsın

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eurocup senesinde eurolig takımı kurduk.takım iyi hoca süper bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız aziz ve turgay demirel'in kuklası harun önümüzü kesmezse!!!

Keskin sutör lazım. Serhat kacirilmamaliydi.

(@eyupyildizz)
GS'Nİn avukatları Huertas'ın sözleşmesini hazırlayıp göndermiş 1+1 olarak. Henüz Huertas imza atıp göndermiş değil, sözleşme bekleniyor

bu seneden hiç umudum yoktu ama çık güzelkadro kurduk..eğer bi de uyumu yakalarsak şampiyonluk çok yakın..

beyler bu saatte mahallede 2 tane çocuk bulabildim öğlen ya haylazlar dışarı cıkmamıs akşamı bekliyorum huertas imzayı attığı an toplu katliama gecicem.

SON DAKİKA:

Galatasaray, Barcelona’dan ayrılan Marcelinho Huertas’ın transferini bitirdi.
32 yaşındaki oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak ve Huertas bu transfer karşılığında 1.1 milyon Euro kazanacak.

(Basket dergisi)

Geri
Üst Alt