Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

KC Rivers da yalan oluyor gibi.Sonny Weems'i de almışlar hayvanlar. Ne ara aldılar. Zirbes de çok iyi transfer.

KC Rivers Maccabi Fox'a Doğru

Real Madrid’in Amerikalı guardı K.C. Rivers, geçtiğimiz günlerde geçtiğimiz sezon Real Madrid’de oynamayacağını açıkladı. İspanyol basınına göre ise Amerikalı guard, önümüzdeki sezon kariyerini İsrail’de sürdürebilir. Habere göre bu sezon transfer piyasasında çok aktif olan Maccabi Fox, Real Madrid’den ayrılan K.C. Rivers’ı kadrosuna katmaya planlıyor. Maccabi, bu zamana kadar Sonny Weems, Quincy Miller ve Maik Zirbes gibi önemli oyuncuları önümüzdeki sezon için kadrosuna kattı. Avrupa’da birçok takımda forma giyen 29 yaşındaki Rives, geçtiğimiz sezon hem Bayern Münih hemde Real Madrid forması giyerken, 53 maçta ortalama 20 dakika süre aldı ve 9.8 sayı-2.4 ribaund-1.4 asistle oynadı.

Maccabi seneye sağlam geliyor gibi. Bütçeleri ne bunlarin.

Maccabi seneye sağlam geliyor gibi. Bütçeleri ne bunlarin.

Bütçelerini tam olarak bilmiyorum ama Weems'e falan hayvan gibi para vermişlerdir. Geçen seneki başarısızlık hırs yaptırdı heralde. Bu sene harcarlar 20-25 falan.

Seneye averaj takımı oluruz biz. Daha hoca milli takım ile devam edecek mi bizde mi kalacak bütçe filan hiçbir şey bellii değil.

İstediğim kadro bu değil ama bu yılın Eurocup'ından şöyle bi Euroleague takımı yaptım:

Mardy Collins-McCollum-Pangos
Sinan-Khvostov-Göksenin
Micov-Rudd-Schilb
Moerman-Davide Pascolo-Ege
Lasme-Mahalbasic-Jerai Grant

fena kadro olmadı aslında. Çok bilmiyorum hangisi kaç paraya oynuyor ama güzel de top oynar bu takım.

İstediğim kadro bu değil ama bu yılın Eurocup'ından şöyle bi Euroleague takımı yaptım:

Sinan-Khvostov-Göksenin
Micov-Rudd-Schilb

fena kadro olmadı aslında. Çok bilmiyorum hangisi kaç paraya oynuyor ama güzel de top oynar bu takım.

Senin kafa güzel sevdim seni Bahadur.

B.Udrih - S.Güler
J.Anderson(Crawford) - E.McCollum
V.Micov - G.Köksal -E.Preldzic
A.Daye - C.Davis - E.Arar
S.Lasme - N.Krstic(S.Erden) - D.Kılıçlı

Beno Udrih = 1.000.000
Sinan Güler = 800.000
EmirPreldzic = 800.000
James Anderson = 1.500.000
Eric McCollum = 800.000
Vladamir Micov = 800.000
Göksenin Köksal = 300.000
Austin Daye = 1.000.000
Chuck Davis = 600.000
Ege Arar = 100.000
Staphane Lasme = 1.100.000
Nenad Krstic = 1.000.000
Deniz Kılıçlı = 200.000

Total = 10.000.000

Nenad Krstic fırsat transferi evet sakatlıktan çıkıyor ağzımız da yandı ama Avrupa'nın en iyi pivotu ve profesyonelliği üst seviyede kendine iyi baktığını düşünüyorum yoksa 2.500.000 den aşağı oynamaz. Sakatlığı çok ciddiyse Semih Erden bu paralara yoklanabilir gerçi Blatt onu bırakacağını sanmıyorum ama 1.000.000 civarı iyi pivotlar bulunur(Radulija-Young vs.)

Chuck Davis eğer basketbolu bırakırsa yerine bakılabilir ama şu şartlarda ben bırakacağını sanmıyorum Ülkeyi seviyor ve bu seviyelerde hala eğer Bırakırsa Moerman uygun olmak kaydı ile düşünülebilir.

James Anderson zor bir transfer fülkere gitme ihtimalide var ama alınabilir bir oyuncu olmazsa Crawford doğru tercih olur.

Beno Udrih yeni Arroyo modeline bürünür.

Austin Daye hocanın hayallerine uygun 4 numara skorer dış şutu iyi penetre edebilen ve kendi şutunu da yaratabilen 4 numara.

Emir Preldzic hem yerli statüsünde hem hocanın istediği gibi oyun görüşü yüksek forvet hocayla seviye atlayacaktır.

Bütçe bu kadar olur mu ? Ek sponsorlarla mümkün, hatta Telekom kendini büyük görmese birleşsek 15.000.000 ten aşağı olmaz ve iki tarafta kazançlı çıkar.

Hayal ürünü bir kadro değil kurulabilse ve Krstic %70-80'lerinde oynasa EL F4 garanti, Şampiyonluğun adayı olur.

Sinan-Khvostov-Göksenin
Micov-Rudd-Schilb

12 yabancı?

Onceliknen kadroyu TASHAKKUK edelim:

Errick McCollum
Safak Edge
Dogukan Sanli

Sinan Guler
Goksenin Koksal

Vladimir Micov
Blake Schilb

Chuck Davis
Caleb Green

Stephane Lasme
Ege Arar
Dusan Cantekin

bu isimleri seneye takimda gorme babinda Ewt ya da No diye ayirt edelim

Errick McCollum - No
Safak Edge - Ewt
Dogukan Sanli - No

Sinan Guler - Ewt
Goksenin Koksal - Ewt

Vladimir Micov - Ewt
Blake Schilb - No

Chuck Davis - No
Caleb Green - No

Stephane Lasme - Ewt
Ege Arar - Ewt
Dusan Cantekin - No

Onceliknen kadroyu TASHAKKUK edelim:

Errick McCollum
Safak Edge
Dogukan Sanli

Sinan Guler
Goksenin Koksal

Vladimir Micov
Blake Schilb

Chuck Davis
Caleb Green

Stephane Lasme
Ege Arar
Dusan Cantekin

bu isimleri seneye takimda gorme babinda Ewt ya da No diye ayirt edelim

Errick McCollum - No
Safak Edge - Ewt
Dogukan Sanli - No

Sinan Guler - Ewt
Goksenin Koksal - Ewt

Vladimir Micov - Ewt
Blake Schilb - No

Chuck Davis - No
Caleb Green - No

Stephane Lasme - Ewt
Ege Arar - Ewt
Dusan Cantekin - No

Davis 7. yabanci olur be Cund. Tabi emekli olmazsa

Errick McCollum - ewt
Safak Edge - no
Dogukan Sanli - yes

Sinan Guler - Ewt
Goksenin Koksal - Ewt

Vladimir Micov - Ewt
Blake Schilb - No

Chuck Davis - No
Caleb Green - No

Stephane Lasme - Ewt
Ege Arar - Ewt
Dusan Cantekin - No​

Avrupa basketbolunun konuşulduğu bi forumda Janis Timma'ya ilgimiz olduğunu okumuştum sabah. Umarım olur çünkü tam Ergin Ataman'lık oyuncu.

Timma hiç aklıma gelmemişti benim nedense, çok da beğenmiştim izlediğim maçlarda halbuki.

Timma'dan 24 yaşında bi Micov yaratabilir Ergin Hocam. Micov-Rudd-Timma-Pascolo-Schilb rotasyonunu ver Ataman'a o 2-3-4 rotasyonunu bunlarla tamamlar ve her takıma o bölgelerde üstünlük sağlar. Mobil oyuncuları kullanmayı iyi biliyor.

Edit: Timma twitter trolü genckazım'ın haberiymiş. Yalandır yani :/

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt