Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

lasme nereye gidiyor ya saçmalamasınlar

6 ay ceza alsa bile kalmalı

cezasına göre kontrat teklifi yaparsın onca fedakarlık yapmış adama sahip çıkmayalım mı yani

O dediğine sahip çıkmak demezler, kıyak emeklilik derler.
Yaptıkları bi yana, 34 yaşına geldi Lasme. 6 ay ceza alırsa basketbolu bile bırakabilir, ya da burdaki cezanın uygulanmayacağı bi yerde devam edebilir.

O dediğine sahip çıkmak demezler, kıyak emeklilik derler.
Yaptıkları bi yana, 34 yaşına geldi Lasme. 6 ay ceza alırsa basketbolu bile bırakabilir, ya da burdaki cezanın uygulanmayacağı bi yerde devam edebilir.

iyi öyle olsun bakalım
göreceğiz milyon dolarların taahhüt edileceği 25ik uzunları seneye

Gorecegiz ne yahu?
Adam 6 ay ceza alirsa diyoruz. Cezali olarak nasil bi faydasi olacagini dusunuyorsun merak ettim.

Gorecegiz ne yahu?
Adam 6 ay ceza alirsa diyoruz. Cezali olarak nasil bi faydasi olacagini dusunuyorsun merak ettim.

ya bu sene dorseye duşana 900bin dolar verip(üstelik 6 milyon dolarlık bütçede) verip 0 fayda almadık mı

daha önce de pek çok faydasız transfer oldu , lasmeyi bir şekilde elde tutup sezonun 2. yarısında faydalanmak mı bu tarz devre arasında yollayacağımız adamları almak mı daha büyük zarar bütçeye sence

ya bu sene dorseye duşana 900bin dolar verip(üstelik 6 milyon dolarlık bütçede) verip 0 fayda almadık mı

daha önce de pek çok faydasız transfer oldu , lasmeyi bir şekilde elde tutup sezonun 2. yarısında faydalanmak mı bu tarz devre arasında yollayacağımız adamları almak mı daha büyük zarar bütçeye sence

Nasıl olsa yanlış transfer yapıyoruz, bari 500'ü oynatamayacağımız adama verelim diyosun resmen. Seni tebrik ederim cidden.

egemenin laz damarı tuttu yine galiba bu arada avatar hoş olmuş egemencim..

Bourousis çok iyi transfer olurda alabileceğimizi hiç düşünmüyorum. Ayrıca Schilb'in falan takımda kalması çok büyük hata. Seneye Euroleague de averaj takımı oluruz. Lasme içinse sözleşmesine gerekli şartları yapıp, ücretinde indirime gidip takımda tutmaya çalışmak gerek.

Schilb dursun Lasme gitsin tabi. Daha iyisini net buluruz dimi. Lasme 3 ay alir. Eylülde gelir. Maaşini düşürebiliriz.

kendini n'zannediyorsun sen yeğenim felan?

ramiz-dayi-yi-soforu-yapti-2945353_5117_o.jpg

Geri
Üst Alt