Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Schilb dursun Lasme gitsin tabi. Daha iyisini net buluruz dimi. Lasme 3 ay alir. Eylülde gelir. Maaşini düşürebiliriz.
Lasme aynı hatayı tekrar yaparsa?
Bu riski almak için tazminat maddesi koymak lazım. Atıyorum tekrar yasaklı madde kullanırsan 2016/17 senesinde alacağın parayı tazminat olarak ödersin gibi. Eğer buna yanaşmıyorsa gidebilir sorun değil.

Lasme aynı hatayı tekrar yaparsa?
Bu riski almak için tazminat maddesi koymak lazım. Atıyorum tekrar yasaklı madde kullanırsan 2016/17 senesinde alacağın parayı tazminat olarak ödersin gibi. Eğer buna yanaşmıyorsa gidebilir sorun değil.

Doğru bir tedbir olur. Haklisin Talat Bey.

Pivot rotasyonu: Bourousis/Omic/Oğuz

MAKE IT HAPPEN ABBAS

Forumun gözdesi Wanamaker Doğuş'a gitmiş. 2 milyonun üstü deniyor o paralara çıkmak mümkün değil zaten.

Doğuş Wanamaker'ı almışsa muhteşem iş yapmış. Bu sezon iddaa nedeniyle Bamberg'in önemli her maçını izledim. Muhteşem bir oyuncu.

Şu doğuş GSli olsaydı var ya Euroligde milleti ağlatırdık ah ah. Şans yok işte .

Sent from my iPhone using Tapatalk

doğuşun TR oyuncu piyasasının içine ettiği yetmezmiş gibi avrupa piyasasınında içine edecek gibi. Gereksiz herifler.

Son düzenleme:
Doğru galiba ilk haberlerde senelik yazıyordu şimdi iki sene yapmışlar.

Doğuş-Delaney işi kesin gibiydi o kime gidecek acaba?

Daha önceki mesajlar için yazdım.Fakat Delaney için yıllık 2.6 konuşuluyordu.
Delaney baska seviye bi oyuncu zaten, aradaki fark normal. Su an Avrupa marketindeki en kiymetli oyuncu, Nba'den kontrat bile koparabilir.
Wanamaker cok iyi bazi ozellikleri olan, bazi noktalarda vazatlari olan bi oyuncu. Iyi koc ve iyi sistem sart. David Blatt'in elinde parlar diye dusunuyorum.

sayin imparatorumuz milli takimdan mütevellit bizi unutmustur
bütün gs odeabanklilarin basi sagolsun
bu sene de şampiyon yine abdi ipekçi taraftari
gs-basket-taraftari.jpg

Diebler ve Emircan Efes'ten ayrılmış.

Emircan henüz kullanılabilir durumda mıdır bilmiyorum ama sakatlığı tamamen geçtiyse Diebler önemli bi parça.

Geri
Üst Alt