Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Gsbasket'te Tanju adlı bir arkadaş var baya iyi duyumcu , her dediği çıkıyor ki bunu da ve bayanlardaki 2 transferi de bildi. Daye hem sakatlık hem para hem de kaliteli anlamında çok iyi transfer ama krstic kalite olarak iyi olsa da sakatlık konusu muamma . Çok iyi oyuncu ama işte bize gelen her şüpheli sakat oyuncular kesin 3 ayı kaçırıyor . Sakatlanmasa dahi kadın gibi oynayan ve sinir olduğumuz schilb de kalacağına göre pamuk helvaya döner defans . Bu adamları alıyorsan kadın kılıklı schilb gibi adamı gönderip sert ve istikrarlı bir kısa al ki 4-5 numaralara yük binmesin ama nerede ... Valla isim olarak iyi gitsek de bu sene yine değişik şeyler yaşayacağımız kesin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lasme gitmese dahi Potayi savunan iri bir oyuncu lazim. kristic sağlamda olsa defansi iyi değil. Schilb'i gönder bari hoca. Sonra nasil oldu bu iş deme.

Robinson - McCollum - Safak
B-Paul - Sinan - Goksenin
Micov - Markoshvili - Okben
Tolliver - Daye - Ege
Krstic - Oguz - Dudley

:ka21: Euroleague Champs :ka21:

Bir yerde okudum oğuz için ugrasiyormusuz zaten daçka oguzu şutlar.

Neredesin kara gözlüm
22dd5dfc9adc0e04bc2995259c67ce2c.jpg

Şu adamla euroleague oynamak vardi.

Lasme gitmezse eğer. Lasme-kristic ve potayi savunan iri bir uzun lazim. Oğuz buna engel oluyorsa gelmesin. 2 side yumoş yumoş defanstta. Deplasmanda yine galibiyet zor görürüz o 2 liyle:DD
Bütçemizi de düşündüğümüzde potayı savunan uzun olarak Colton Iverson'a ne dersin Barış? Ucuzundan kemik gibi adam.

Bütçemizi de düşündüğümüzde potayı savunan uzun olarak Colton Iverson'a ne dersin Barış? Ucuzundan kemik gibi adam.

Bir gelişim gösterdi ama potaya fazla yakin oynamazsa iş yapmiyor hücumda. Tabi kristicin geldiğini düşünürsek defansif açidan iyi olabilir.:DD

Tarik Blackle beraber gelseler iyi olur:D

Bir gelişim gösterdi ama potaya fazla yakin oynamazsa iş yapmiyor hücumda. Tabi kristicin geldiğini düşünürsek defansif açidan iyi olabilir.:DD

Tarik Blackle beraber gelseler iyi olur:D
Krstiç hiç içime sinmedi. Umarım yarı yolda kalmayız. Yanına her ihtmale karşı 2 uzun daha eklemeliyiz.

4 numarayı da Daye-Moerman yapsaydık, Daçka aldı adamı üzüldüm.

Krstiç hiç içime sinmedi. Umarım yarı yolda kalmayız. Yanına her ihtmale karşı 2 uzun daha eklemeliyiz.

4 numarayı da Daye-Moerman yapsaydık, Daçka aldı adamı üzüldüm.

Lasme dursa onu 4-5 oynatirdik. kristic'in yanina Birde oĞUZ gelirse pota altinda döverler bizi defanstta. Hoca inşallah şaşirmaz.

Lasme giderse Tyus ya da Hendrix olabilir. Tabi nba'den oyuncu gelebilir 4-5 oynayan.

Moermani merak ediyorum

Son düzenleme:
Lasme dursa onu 4-5 oynatirdik. kristic'in yanina Birde oĞUZ gelirse pota altinda döverler bizi defanstta. Hoca inşallah şaşirmaz.

Lasme giderse Tyus ya da Hendrix olabilir. Tabi nba'den oyuncu gelebilir 4-5 oynayan.

Moermani merak ediyorum
Hendrix keşke olsa...

Karsiyaka'dan Kenny Gabriel ve Colton Iverson gelsin.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Geri
Üst Alt