Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Yetmez ki renktorum. Micovlan dayeden biri gununde olmasa kabiz oluruz. Bir tane saf sutor sart. Babi biravn bjkde napiyor bu arada kaldi mi o ? Yedek guard olarak 10 numara olurdu. Cift oyun kurucu falan da oynariz cska sitayla.

yabanci bir pg - Babi
Sinan - Diblır
Micov - Goksenin
Daye - Lasme ( will'e gerek yok)
Kirstic - Yerli uzun

Babi bey Çin'de kontratı var sanırım.

2 Milyon Euro kemiksiz istiyor kendisi fesih için. İmkansız.

Babi bey Çin'de kontratı var sanırım.

2 Milyon Euro kemiksiz istiyor kendisi fesih için. İmkansız.
Sekiztas nasil aldi yaw o zaman. Neyse bizden bir cacik olmaz zaten bosa konusuyoruz. Daye transferi iyiydi ama hakkini vereyim.

Schilb'e vereceğimiz paraya Diebler'ı alırız. Yapmalıydık bu hamleyi.

schilb kalmamalıydı
diebler ile de doldurulmamalı
SAVUNMACI ŞUTÖR bulunup alınmalıydı

Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes'ten ayrılan Amerikalı pivot Alex Tyus ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. (İsmail Şenol)

Son düzenleme:
Tyus hayırlı olsun. Lasme defteri böyle kapanmamalıydı. Hem kendine hem bize yazık etti. Dieblerı blake yerine düşünüyoruz sanırım. Nasıl olur yorumları alalım

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

efesi komple aldık galiba

efes adamları formdayken alıyor öğütüyor değerini düşürüyor sonra o gözden düşen adamı biz alıp parlatıyoruz teşekkürler efes pilsen

Son düzenleme:
tyus iyi hamle ama lasme yeine olmamalı 4.5 oynamalı
dieblerda schilbe göre iyi tabi ama ben savunmacı atlet istiordum be :)

Lasme de kalmali. 4 yabanci uzunla takilalim. Ceza bitene kadar bekleriz.

Şerro fenerasyon 6 ay ceza verir Lasmeye onu da ekim ayında açıklar

İçeri rotasyonumuz yıllar sonra iyi olacak. İnşallah sakatlık olmaz. Ama ben Pg transferini bekliyorum asıl genel yorumum için. Sonuçta pg takımın lokomotifidir. Açıkcası çok merak ediyorum. Herhangi bir bilgi var mı pg hakkında ?

Huertas bosa cikabilir, ataman belki tekrardan yoklar.

Huertas bosa cikabilir, ataman belki tekrardan yoklar.
Ergin hocaya oyun kurucu transferi konusunda epey güveniyorum ben. Ne kadar Mc hamlesini sene başı yanlış bulsam ve hala yeterli olmadığını düşünsem de. Bu kurulan takım iyi bir oyun kurucu ve ekstra 1-2 takviye ile iyi işler yapar. Sezona sıkı gireceğiz

Diebler play off larda berbattı ama efese giden herkes sürünüyor taraftarla şaha kalka bilecek bir adam tyus ı begenmeyenlerde Allahtan korksun iyi bir krstic ve tyus avrupanın en iyi uzunları olur pota altını karartırız.

2 yabancı oyun kurucu alacağız heralde
Pargo ve Goudelock ikisi yanyana oynayabilir mi?

Geri
Üst Alt