Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

bu sene eurocup alındı ondan yatırım yapıyorlar yoksa burdada kapatılacak seviyeye çekerdi şubeyi çapsız dursun

Takımın en pahalısı Sinan ise ortada problem var demektir.Bu arada keşke hiç paramız olmasaydı daha iyiydi.

Thompson transferini 23 Haziran'da söyleyen Cem Pelister

Cem Pelister@cempelister 23 Haz
Galatasaray'ın transferini bitirmeye yaklaştığı bir diğer isim de Deon Thompson...

Pargo'da da mutlu sona yakın olduğumuzu söylemiş.

Cem Pelister@cempelister 1 sa.1 saat önce
Galatasaray'da D.Thompson'da olduğu gibi biraz zamanın ardından Jeremy Pargo'nun da takıma katılması bekleniyor

Deon Thompson bize 20 sayi atmisti. Güclü, saglam adam. Valla bu sene yapilan transferler cok sevindirici.

Cok saglam ve derin bir kadro kuruluyor helal olsun. Bu oyuncular form tutarsa, her takimi yenebiliriz.

Ben simdi Jeremy Pargo´yu istiyorum. Kesinlikle alinmasi lazim.

Pargo çok iyi topçu da bizim aradığımız PG mi tartışılır. Kendisi top kullanmayı seven, uzunları beslemede zayıf, ama içeriye iyi drive eden birisi. Kendisi McC tipinde ama ondan daha tecrübeli ve iyi oyuncu. Bize orada Arroyo profilinde bir oyuncu daha elzem dururdu.

Tek Pargo olursa olmaz yalnız, koca guard rotasyonunda topu ileriye taşıyacak Pargo ve Sinan olacak. Oraya farklı bir profilde savunması iyi bir guard daha almalıyız Zizis gibi.

Dean Thompson'i adam akilli taniyan var mi? Aciklandigindan beri buraya sadece almisiz yazilmis, kimse kendisinden bahsetmemis ufak ayrintilarla. Taniyan varsa nasildir, yeterli midir, kisaca ozellikleri nedir bilen var mi?

Hala umutluyum ben bu seneki takimdan bu arada, az is kaldi, Schilb i sepetleyip 2 saglam adam ekledik mi takima, guzel bir sezon bizi bekler.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

XXX/Kenan/Şafak
Diebler/Sinan/Göksenin
Micov/Emir/Schlib
Tyus/Thompson/Ege
Krstic/Daye/Oğuz

4 transfer kaldı.

Pargo çok iyi topçu da bizim aradığımız PG mi tartışılır. Kendisi top kullanmayı seven, uzunları beslemede zayıf, ama içeriye iyi drive eden birisi. Kendisi McC tipinde ama ondan daha tecrübeli ve iyi oyuncu. Bize orada Arroyo profilinde bir oyuncu daha elzem dururdu.

Tek Pargo olursa olmaz yalnız, koca guard rotasyonunda topu ileriye taşıyacak Pargo ve Sinan olacak. Oraya farklı bir profilde savunması iyi bir guard daha almalıyız Zizis gibi.

İşte Pargo gelirse, Schilb'in kalması anlamlı olabilir. Bu sezon özellikle son maçlarda ben Schilb'i hiç beğenmesem de Lasme'yi pota altı hücumlarında en iyi besleyen oyuncuydu. Yani yine yönlendirme bölümünde Micov ile iş yapabilirler. Diebler ile dışarıyı sağlama aldık zaten. Delici bir oyun kurucu bizi hücum anlamında tamamlar gibi duruyor şuan kağıt üzerinde.

İşte Pargo gelirse, Schilb'in kalması anlamlı olabilir. Bu sezon özellikle son maçlarda ben Schilb'i hiç beğenmesem de Lasme'yi pota altı hücumlarında en iyi besleyen oyuncuydu. Yani yine yönlendirme bölümünde Micov ile iş yapabilirler. Diebler ile dışarıyı sağlama aldık zaten. Delici bir oyun kurucu bizi hücum anlamında tamamlar gibi duruyor şuan kağıt üzerinde.

Schilb konusunda negatifim ben ya. Bu sezon Bjk ve Efes deplasmanları hariç iyi oynadığı deplasman hatırlamıyorum. Eurocup'da da çeyrek finalden sonra sorumluluk almaktan kaçınan, boş şutları bile kaçıran bir görüntü çizdi. Saha görüşü iyi bir oyuncu ama Eurocup'da bile sinen bir oyuncu Euroleague sertliğinde ne kadar + puan verir biraz zor. Schilb profilinde 2-3 oynayabilen bir oyuncu olur ama daha kalitelisi olması zorunda. Veya oraya Emir Preldzic/Simmons'u alacağız yerli olarak.

Pargonun bize sapladigi 3luk hala gozumun onunde. Gelsin affedelim.

Silb hiyari da hic bir kosul ve sart altinda kesinlikle kalmamali!!!!

Schilb konusunda negatifim ben ya. Bu sezon Bjk ve Efes deplasmanları hariç iyi oynadığı deplasman hatırlamıyorum. Eurocup'da da çeyrek finalden sonra sorumluluk almaktan kaçınan, boş şutları bile kaçıran bir görüntü çizdi. Saha görüşü iyi bir oyuncu ama Eurocup'da bile sinen bir oyuncu Euroleague sertliğinde ne kadar + puan verir biraz zor. Schilb profilinde 2-3 oynayabilen bir oyuncu olur ama daha kalitelisi olması zorunda. Veya oraya Emir Preldzic/Simmons'u alacağız yerli olarak.
Emir'i alabilirsek zaten Schilb'e hiç gerek yok. Hem yerli olması hem de Ergin Ataman ile milli takım performansı umut verici. Yani oyun kurucu tercihine göre Schilb veya o tipte bir oyuncuya ihtiyaç var gibi. Yani Pargo tipi bir oyuncu gelecekse Schilb - Emir tarzı adam tamamlayıcı olur, Arroyo - Heurtel tarzı bir oyuncu gelecekse savunması sağlam, atletik biri gelmesi daha mantıklı.

Pargo en iyi yıllarını geçmiş bir isim.

Keza Krstic ve Schilb'de öyle.

10 Milyon Dolar bütçe ile daha komplike bir takım kurabilirdik sanki.

Fb Ülker de mesela geçen sene Udoh 800.000 Dolar'a oynadı. Keza Kalınıc 1 Milyon, Bogdanovic 1.2 Milyon alıyor.

Bu sezon 3 alacak Udoh ama bu tarz isimler kolaylıkla bulunur.

Şube bu sene iyi dw gitse seneye Eurolague'dw yokuz.

Hep geriden geliyoruz Efes ve Ülker'e göre ne yapsak da.

Bir ekol oluşturup marka değeri yaratmanın şart. BASKETBOL PROFESYONEL olmalı.

Tahmini

Sinan-900
Safak-250
Goksenin-450
Daye-450
Micov-600
Schilb-600
Thompson-700
Krstic-600
Tyus-700
Diebler-650
Ege-50

Toplam: 5.950.000 Dolar

9.5 kadar bütçenin var. 3.600.000 Euro kalan para.

Guard1-2.000.000
Guard2-1.000.000
Yerli guard- 500.000 -> Kenan
Micov tarık çamdalın yarısını bile kazanamıyo ha?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi tane de Avrupalı guard alınacak Tylor Rochestie tipinde bi guard + Pargo iyi olabilir gerektiğinde çift oyun kurucu oynarız

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt