Enteresan bir takım olduk, bu sene hızlı oyun üzerine takım kuracağımız aşikar tempoyu düşürmek istediğimiz de Sinan-Schilb-Micov-Thompson-Krstic yaparız kalan tüm oyuncularımız açık alanda etkili zaten, hoca Laborel'in geçen sene ki haline bence gereğinden çok gözünde büyütmüş, kısalarda undersized kaldık, iki oyun kurucu da takım emanet edilecek oynatacak hükmedecek oyuncular BENCE değil, kaos bizim her zamanki gibi olayımız olacak, özellikle hoca her maç teknik alır, çünkü reaksiyon vermeye uygun bir takım ve tabi ki taraftar evimizde çok ama çok farklı oynayacak bir oyuncu grubu taraftarla itici güçle %100'ne çıkabilen oyuncularımız oldu, bunu tabi ki kullanacağız, şuan takımın açık ara en değeli oyuncusu Krstic oldu ve değişilmez isim Micov bu iki oyuncu dışında basketbol aklı olarak Schilb'de katkı verecektir, ben açıkçası topun kıymetini iyi bilen bir kısa bekliyordum kariyerleri boyuncu 3 top kaybı 4 asist ort oynayan oyuncular değil, deplasmanda aşırı zorlanacağımızı düşünüyorum, içerde aksine maçı koparan bir takım, Ataman'a güvenim tam inşallah istediği hızlı oyunu parkeye yansıtır ve LAborel gibi bir süpriz yapar. En büyük merakım Russ-Dentmon-Diebler-Daye-Tyus beşi parkede neler yapabileceği ? Sezonun anahtarı bu 5 ve Krstic'in performansı, olurda iki durumda pozitif olursa bir Peri masalı hikayesi neden olmasın.