Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Hocanın çıtayı nereye çıkardığına bağlı. Halihazırdaki kadro olarak değerlendirirsek 7-10. sıra bandı arasında oluruz gibime geliyor. Ama tabii bunda sakatlık problemleri, saha dışı problemlere de bağlı biraz bu. Eğer takım olmayı başarırsak Top8 görürüz, ondan sonraki turlar biraz Ergin Hoca ve oyuncuların şapkadan tavşan çıkarmasına bağlı. Yeni transferlerden Daye, Dentmon ve Smith için tatmin oldum. Diebler, Thompson, Tyus transferlerinde biraz hayal kırıklığı yaşadım. Daha iyi oyuncular seçilebilirdi. Krstiç konusunda şu an için bir şey denilemez. 3 sene önce Avrupa'nın en iyi 2-3 pivotundan biriydi bu adam. Ama sakatlıklar sonrası biraz geriye gitti. 2 sezon önce Efes'de vasat bir performans gösterdi, geçen sezon 1 maça bile çıkamadı. Hazırlık maçlarında iyi bir sinyal verdi. Umarım böyle devam eder yoksa bütçe olarak kotamızı doldurduğumuz için yerine ancak ucuz oyuncular alınacak tabii kalitesi de bir o kadar düşük olacak.

Arroyo tarzı bir adam yok. Zaten o başka bir seviyedeydi. Onun gibi bir profilde oyuncu bulmak zor. Öyle oyuncular varsa önce NBA sonra da Avrupa'nın dev takımları anında kapar. Bizde o saha içi komutanlığını Dentmon yapacak gibi gözüküyor hazırlık maçlarına bakarsak. Russ Smith de skor bulmada en kilit isim olacak. Yani 14/15 sezonundaki Arroyo-Nolan Smith ikilisini bu sezon Dentmon-Russ Smith olarak görebiliriz desek yanlış demeyiz.
Malcolm Delaney'i bilirim, keske Arroyo'nun yerine alsak.

Emir daha öncesinden düşünülüyorsa bir şey diyemem ama Micov sakatlandı diye alındıysa yanlış olmuş. 4 hafta yok diyorlar Micov için. Daha ligin euroleague nin başlamasına çok zaman var iyileşecekti sonuçta. Maksimum 1'er maç kaçırırdı. 3 numarayı Göksenin, Diebler, Schilb idare ederdi o gelene kadar. 1-2 maç zaten en fazla.

:asd22:

Ergin Ataman
@erginataman
11 Haz 2010

preldzic ve kinsey sınıf atlatacak oyuncu olsalardı fb ulker eurolıgde daha ılk turda elenmezldi. onumuzde dunya samp var.tbl playoff degil

Ergin Ataman@erginataman 08 Eyl 2011
Emir preldzic ya derhal bir basin aciklamasi ile yanlis anlama oldugunu aciklamali yapmiyorsa da milli tk kadrosundan cikarilmalidir!

Sporx@sporx 12 Eyl 2014
Ergin Ataman: "Emir Preldzic hep rakip olduğum için anti-patik geliyordu ama tanıdıktan sonra çok sevdim. Takımda hiç huzursuzluk çıkmadı"

Son düzenleme:
Basketbol'dan anlayan, duygusal olmayip objektif yorum yapabilen birine soruyorum: Kurulan kadro EL icin yeterli mi? Alinan oyuncular iyi mi yoksa orta sinif mi? Arroyo tarz bir oyuncu var mi takimda..

Basketbol'u bilmem, takip etmem.

Eurolig için top 8 başarıdır öyle diyeyim , lig içinse Türk kadrosu çok kötüydü ama emir ile 3 tane ortalama üstü Türk oyuncu oldu ve de fb, Darüşşafaka ve Efes kadar şansımız var. Dş ve fb biraz daha önde ama şansı. Eurolig içinse csk , fb ve tarihleri nedeniyle Barça ile Madrid yarışır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emir daha öncesinden düşünülüyorsa bir şey diyemem ama Micov sakatlandı diye alındıysa yanlış olmuş. 4 hafta yok diyorlar Micov için. Daha ligin euroleague nin başlamasına çok zaman var iyileşecekti sonuçta. Maksimum 1'er maç kaçırırdı. 3 numarayı Göksenin, Diebler, Schilb idare ederdi o gelene kadar. 1-2 maç zaten en fazla.

Kardeşim ligde Sinan ve hücum olarak rezil göksenin yeter miydi sizce ? Bu yönetim bu sene ilk defa her alanda mantıklı hamle yapıyor ama yine millet Mutlu olmuyor . Emir fbde yabancı statüde ve 1.7 alıyor o yüzden göndermeye çalışıyor 2 yıldır . Biraz olaya etraflı bakın bence . Elinde göksenin ve Sinan var sadece ve bizim 3 numarada sıkıntı vardı( Schilb'i adamdan saymıyorum )

Emir'den sonra Schilb baya gereksiz oldu bence.Keşke Schilb yerine 1 uzun daha alsaydık.

Ücretin 3'te 2'sini fb ödeyecekmiş.Tutarsa iyi dalga geçeriz.

e8079434e62f9d11de1b35a0767a04b9.jpg

Aziz böyle birseyi nasil kabul etmis? :D

Kardeşim ligde Sinan ve hücum olarak rezil göksenin yeter miydi sizce ? Bu yönetim bu sene ilk defa her alanda mantıklı hamle yapıyor ama yine millet Mutlu olmuyor . Emir fbde yabancı statüde ve 1.7 alıyor o yüzden göndermeye çalışıyor 2 yıldır . Biraz olaya etraflı bakın bence . Elinde göksenin ve Sinan var sadece ve bizim 3 numarada sıkıntı vardı( Schilb'i adamdan saymıyorum )

Tek atımlık kurşunumuz vardı maddi anlamda onu da kullandık bütçeyi bitirdik. Sene içinde bir aksilik yaşarsak takviye yapamayız paramız kalmadı.

Ligde 6 yabancı+Sinan+Göksenin az da olsa Ege ve Can yeterdi sakatlık olmadığı sürece.

Tek atımlık kurşunumuz vardı maddi anlamda onu da kullandık bütçeyi bitirdik. Sene içinde bir aksilik yaşarsak takviye yapamayız paramız kalmadı.

Ligde 6 yabancı+Sinan+Göksenin az da olsa Ege ve Can yeterdi sakatlık olmadığı sürece.

Nesine ile 450 bin dolarlık sponsor parası bence buraya gitti , yani tahminen diyorum ki bence o saklanan para duruyor

Basketbolda yabancı kuralı 6 yabancı + 1 devşirme.Fenerbahçe'de Bobby Dixon devşirme olduğu için Preldzic'e yer yok.Ücreti de yüksek olduğundan bizim Donk,Umud ve Tarık'ta yaptığımızı yapmak zorunda kalmışlar sanırım.

emir transferi micovdan bağımsız gerçekleşti sanırım.yoksa 1 ay sakatlık için oyuncu alınmaz.
eğer emir geldiyse schilbin tutulması daha da anlamsızlaştı.mümkünse şutlayalım

Zorunda basketbol için aşırı anormal para olan 1.7 milyon veriyorlar . Düşün ki futbolda atıyorum bir yabancıyı statü yüzünden oynayamıyorsun ama 5.5 milyon Euro veriyorsun ; aynı mantık. Dixon yüzünden yabancı sayılıyor yoksa geçen sene dışında fbde çok seviliyordu ama geçen sene formsuz olunca Darüşşafaka'da biraz piyasası düştü. Şimdi fbliler çok seviniyor ama haklılar dediğim gibi yabancı sayılan bir oyuncunun hem de 1.7 milyon alması çok kötü bir durumdu onlar için. Bize gelince bizim için mantıklı oldu çünkü bizde hem yerli olacak hem de 600 civarı bir paraya gelecek. Geçen Seneki gibi oynamazsa bize ligde baya katkı verir. Düşün ki Sinan ve göksenin dışında Türk yoktu. Ege falan daha çok ekmek yemesi lazım bizde 5 oynaması için

Her bölgede 3 adamımız oldu böylece.

Dentmon - Russ - Can
Diebler - Sinan - Goksenin
Micov - Preldzic - Schilb
Daye - Thompson - Orhan
Tyus - Krstic - Ege

bu sefer tutturdum galiba basket transfer başlığı dimi burası?

Preldzic iyi transfer micov 4 hafta yokmuş

Basta Schilb olmak uzere Thompson-Diebler-Tyus su an istenilen seviyeden cok uzaklar. Schilb in zaten bu saatten sonra ssla o seviyeye gelemeyecegini biliyoruz, takimda neden kaldi, onu da anlamak zor. Ama umarim en azindan diger 3 yeni transfer uyum saglar.

Dentmon-Russ-Micov-Daye-Krstic 5'lisi su an icin icime sindi diyebilirim(özellikle Krstic sakatlik problemi yasamasigi surece).

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt