Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

EUROCUP şampiyonluğundan sonra bir kulüp anca bu kadar kötü yönetilebilirdi. Hiç kimse bu yıl Euroleague'de F4-F8 beklemiyordu. Ancak herkes isteyen, göze hoş gelen basket oynayan ve turnuvaya renk katacak bir takım bekliyordu, başaramadık. Kimse başarısızlığı bütçeye bağlayamaz. Harcanan paralarla kumar oynanmaktan başka bir şey yapılmadı. Neredeyse her yeni gelen oyuncu birer kumardı. Ya herro ya merro mantığından kurtulmadan, yeni bir yapılanmaya gidilmeden basketbolda başarı hayalden öteye geçemez. Yeni bir yapılanma ile yeni hayallere yelken açmalıyız. Hoş bunun için de Erman Kunter'den pek ümitli değilim açıkçası. Ne diyeyim, umarım yanıltır.

Son düzenleme:
Koçun açıklamalarına göre Sinan ile anlaşıp 1 ve 5 numara transferi yapılacak ve Orlando yaz kampını izleyecek.

"Önceliğimiz Sinan Güler'i tutmak olacak. Geçen sezondan Göksenin Köksal, Ege Arar ve Emir Preldzic'in sözleşmeleri devam ediyor. Yabancı transferinde önce yabancı 1 ve 5 numaralar alacak, onların özelliklerine göre diğer pozisyonları dolduracağız. Bütün takımlar kadro oluşturmaya 1 ve 5 numaralardan başladıkları için bu oyunculara talep çok. Büyük olasılıkla Orlanda Yaz Ligi'ni izleyeceğim. Kadroya genç yabancı da alabiliriz ama önce ana kadroyu emin olduğumuz oyuncularla oluşturmamız gerekiyor."

kov su gotu sn hocam

Alper Yılmaz da Sinan'la görüşüyoruz dedi. Efes'e gidebilir Sinan.

sinan gidiyorsa kapatsınlar şubeyi boşa kürek çekmiyelim

Dieblar Sompo japan'a, Fitipaldo italya'ya transfer olmuş.

muhammed baygül dikkatimi çekiyordu. iyi topçu.

Baygül geldiğine göre Sinan Efes'e gidiyor herhalde.

4 milyonluk takım kurduğumuz düşünüldüğünde Baygül iyi bir hamle :(

Pleiss nereye gidecek merak ediyorum. Büyük takımlar havada kapmalı.

Efes, stimacı alıyormuş. Ben final serisinde udoh ve veselye yaptıklarından sonra kesin oly veya pana alır diyordum ki efes erken davranmış. Ayrıca Maccabiden de teklif almış.

Pleiss ve Sinan dışında herkes ile yolların ayrılabileceği bir kadromuz vardı bana göre.

Tyus olmadı bizde de. Daye çok yumuşak kaldı lige. Schilb bu sene yaşlılığa bağlı bitiş yaşadı. Micov sakatlık sonrası eski ritmini kaybetti. Ayaklar falan iyice savunmada defo yarattı.

Mccollum takımı tanıyacak kadar sahada kalmadan sezon bitti.

Efes, stimacı alıyormuş. Ben final serisinde udoh ve veselye yaptıklarından sonra kesin oly veya pana alır diyordum ki efes erken davranmış. Ayrıca Maccabiden de teklif almış.

Harbiden Perasovic kafası çalışan bir adam. Alper Yılmaz da iyi bir genel menajer. Beyinsiz Honeycutt'dan, Heurtel öküzünden kurtulup, Aaron Jackson ile ilgilenmeleri, Ledo'yu hemen renklerine bağlamaları, Dunston'ın yanına Stimac'ı eklemeleri çok iyi hamleler. Sinan'ı alacaklar. Sanırım Markovic'e de teklif yaptılar ama o Khimky'i seçti. Belki onu da alsalar Granger'a da yol vereceklerdi. Bana Oly'nin hamlelerini andırıyor. Bu istikamette giderlerse bu sene olmasa bile seneye bir F4 de onlar yapar.

Aaron ve Ledo ile Efes atletizmi düşürmeden beyinsizlik oranını azaltır. Stimac tarzı 2. bir pota altında fizikli oyuncu da doğru karar. Orada Dunston oturunca ezdi hep rakipler. Stimac çok mu üst düzey asla ama kapatıyor orayı. En azından lig için iyi hamle denebilir. Euroleague'de Final 8 yapacak bir takım için yeterli. Final 4 zaten rakiplere de bağlı bir iş.

Aaron ve Ledo ile Efes atletizmi düşürmeden beyinsizlik oranını azaltır. Stimac tarzı 2. bir pota altında fizikli oyuncu da doğru karar. Orada Dunston oturunca ezdi hep rakipler. Stimac çok mu üst düzey asla ama kapatıyor orayı. En azından lig için iyi hamle denebilir. Euroleague'de Final 8 yapacak bir takım için yeterli. Final 4 zaten rakiplere de bağlı bir iş.

Diğer takımların yaptığı hamleleri görmeden şimdiden söyleyeyim o kadar da eminim: Dunston-Stimac pota altı Euroleague'de boyalı alandan en az sayı yiyen pota altı olur.

Efes yerinde olsam Earl Clark'a da hemen çökerim. Clark olmazsa B.Motum.

Geri
Üst Alt