Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Bizim Daye için de en uygun kulüp Milano olur. Nasılsa onlar da sadece atarak kazanacaklarını düşünüyorlar. Bu 30 atar. Savunduğu adam da 40. Milano da 100 atar 150 yer. Herkes mutlu olur, ohh miss...

7-8 vasat yabancı alacağımıza 6 ortalama üstü yabancı alalım, Okben gibi yerli-genç oyuncular ile tamamlayalım.

teodosiçle wanamaker nba'e gitmek istiyorlarmış. Bogdan da gidecek herhal. Avrupada kalite iyice düşecek.

Diğer takımların yaptığı hamleleri görmeden şimdiden söyleyeyim o kadar da eminim: Dunston-Stimac pota altı Euroleague'de boyalı alandan en az sayı yiyen pota altı olur.

Efes yerinde olsam Earl Clark'a da hemen çökerim. Clark olmazsa B.Motum.

Ulan bunu yazdım 2 gün sonra Motum haberi çıktı. Harbiden çok iyi transfer olur, çok iyi hamle. Taş gibi takım olma yolunda Efes. Minnoş oyunculardan kurtulup, kafasını gözünü parkede bırakacak adamlar peşindeler.

basketfaul‏ @basketfaul 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Anadolu Efes ile Brock Motum çok yakın

Tofaş bile Raymar Morgan'ı almış, ilk 6'ya girersek başarı sayılacak bir sezon bizi bekliyor.

Fener, Sinan'a ciddi olarak talipmiş. :(

Kulubumuzun basket subesini psikolojik olarak tamamen bitirmek gayesindeler anlasilan.

Dursun tek başına gayet yetiyor bence.

Kapatın gitsin ağa ozaman. Futbol ve basketbol dışında diğerleri fazla umrumda değil. Şu basketbola yatırım yapsınlar sadece. Yeter ulan. Yapmıyorlar kapatılarak boş boşuna acı çekmeyelim.

Sinan efendi zaten Fener'e Kibarlıktan kırılıyordu. Istediği olmuş

Normalde gsden fbye transfer olan oyuncuyu bayiltmaliyiz fakat maaaalrsef medeniyiz. 400 yil önce taraftar olmaliydik

Normalde gsden fbye transfer olan oyuncuyu bayiltmaliyiz fakat maaaalrsef medeniyiz. 400 yil önce taraftar olmaliydik
400 yıl önce de taraftar değil olsan olsan kapıkulu askeri olurdun culus isterük diye gezinirdin Uğurcum

Alnitak Alnilam Mintaka

Yazık.fenerin stadındaki ilk maçın sonunda eski defterler açığa çıkacak ve ben dahil bir çok taraftar küfür yiyecek yüksek ihtimal.

Son düzenleme:
Dünyada başka takım mı yokdu be. İki üç fazla kazanayım diye sözde büyük Galatasaraylı sinan bey gidip şikecilere imza atarsa bitmişdir taraftarın gözünde.

Yakışıııııırrrrrr. Artık bir yandan küfür yer, bir yandan teşekkür eder.

Biz buna yapmacık derken herkes büyük kaptaaan diye yalıyordu. Alın size büyük kaptanınız!

Bütçe ve hedef olarak Uşak Sportif kıvamına gelen takımda mı kalsaydı? F4 yapacak takıma gidiyor en iyi parayı alarak.

Belki kariyerine bir Euroleague kupası bile ekler.

Yolu açık olsun. Sinan'a bir nefretim olmaz. Bu takım için fenere karşı hiç çıkmadan 40 dakika oynayarak maç kazandırdığı günleri unutmam.

Diyelim ki 2 sene daha bizde oynayip basketi birakti ne olacakti bu kulup ve mevcut anlayis deger mi verecekti adama ,Sedat İncesu ve Ergin Atamana yapilan adilikler ortada subeye destek olmayan sozde Galatasaraylilardan daha cok hizmet etmistir hersey icin tesekkur ederim kendisine.

Geri
Üst Alt